REPREZENTANTI MEDICALI (cod RM)

PHARCO IMPEX 93 SRL

02-03-2007 | EXPIRA LA 08-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Initiaza si mentine relatiile profesionale cu medici/alte cadre medicale de specialitate din spitale/cabinete medicale;
- Promoveaza produsele si genereaza recomandari ale produselor din portofoliul companiei;
- Formeaza, mentine si actualizeaza o baza de date a contactelor din teritoriul alocat;
- Intocmeste si transmite conducerii firmei rapoarte la termenele stabilite privind activitatile desfasurate;
- Participa, ca reprezentant al companiei, la conferinte, congrese si simpozioane de specialitate.


CERINTE

Diploma universitara: medicina, farmacie sau chimie
- Cunostinte de marketing si comunicare;
- Cunostiinte operare PC: MS Office, Internet
- Simt comercial ;
- Capacitate de a initia si dezvolta relatii interumane ;
- Cunostinte avansate de limba engleza ;
- Permis auto categoria B;
- Disponibilitate pentru program flexibil si deplasari in teritoriu;
- Persoana dinamica cu spirit de inititiva.


BENEFICII OFERITE

Pharco Impex ¿93 ofera un pachet atragator, corespunzator calificarii si experientei fiecaruia, cat si instrumente de lucru de calitate (masina de companie, telefon mobil).
Se ofera bonus motivant corespunzator performatei individuale.
Dezvoltarea experientei personale va fi sustinuta de un program de instruire corespunzator.


DESCRIEREA FIRMEI

Pharco Pharmaceuticals este o corporatie farmaceutica egipteana, cu capital privat, producatoare a peste 160 produse originale sau generice, produse care acopera o mare parte din clasele terapeutice cunoscute si, totodata, cuprind toate formele farmaceutice conventionale: siropuri, creme, solutii, pudre, geluri, picaturi, fiole, tablete, capsule moi si capsule enterosolubile.
Capsulele moi gelatinoase de la Pharco si in special cele enterosolubile, reprezinta un model unic, evidentiindu-se printr-o calitate exceptionala, datorata tehnologiei avansate folosite in procesul tehnologic.
Adoptarea standardului GMP a reprezentat un pas important in dezvoltarea corporatiei Pharco, completand eforturile de intarire a pozitiei sale in piata farmaceutica internationala.
Astfel, Pharco detine la ora actuala cateva dintre cele mai sofisticate si avansate fabrici de produse farmaceutice din Egipt si Orientul Apropiat.
Pharco este angrenata pe deplin in procesul de cercetare si dezvoltare continua pentru a gasi solutii inovatoare la provocarile aparute in domeniul sanatatii. Pharco urmareste in permanenta sa fie focalizata pe nevoile actuale ale clientilor si chiar sa anticipeze noi cerinte.
Un obiectiv de asemenea esential in politica Pharco este este cultivarea unor relatii puternice de colaborare cu liderii de opinie din domeniul sanatatii, dovedindu-se inca o data un partener de incredere, capabil sa-si adapteze produsele farmaceutice functie de necesitatile si provocarile din domeniul medical.
Pharco Pharmaceutical are aproape 1000 de angajati, 4 unitati de productie in 4 tari, sediul central al corporatiei aflandu-se in districtul Amriya din orasul Alexandria. Pharco isi exporta produsele in peste 30 de tari, in principal in Orientul Apropiat si Africa, dar si in Europa si America de Sud.