Reprezentant Vanzari - Compartiment DSF

ROMTELECOM

14-05-2013 | EXPIRA LA 13-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vinde pe piata GBM si ofera catre client pachetul de produse si servicii Romtelecom cel mai adecvat, cu scopul de a satisface nevoile clientilor in mod optim si de a creste veniturile Romtelecom.


Se asigura ca raportarea solicitata este completa si furnizata la timp, iar indicatorii cheie ai performantei (KPIs) sunt realizati.


Prospecteaza piata in mod activ, cautand oportunitati de vanzare pentru a contribui la realizarea obiectivelor de vanzari individuale.


Dezvolta relatii de lucru apropiate cu clientii importanti, pastrand legatura cu acestia pentru a gasi oportunitati de crestere a vanzarilor.


Furnizeaza organizatiei feedback din piata in mod activ, pentru a oferi o contributie semnificativa la planificarea serviciilor companiei, a strategiilor locale si pret.


Isi programeaza munca proprie si activitatile pentru a facilita in mod direct sau indirect respectarea obiectivelor de vanzari si recomanda superiorului sau modurile de indeplinire eficienta a acestora.


Este capabil sa indrume si sa pregateasca personalul junior din vanzari, dupa cum i se solicita de catre seful direct. Este capabil sa furnizeze evaluari obiective, periodice privind progresul juniorului pe care l-a instruit.


Evalueaza si rezolva problemele clientilor GBM, demonstrand un grad inalt de initiativa si autonomie, reglementat de politicile si procesele functionale ale Romtelecom.


CERINTE

Studii medii sau superioare.

Minimum 2 ani de experienta in domeniul vanzarilor comerciale.

Cunostinte de matematica de nivel mediu.
Tehnici de vanzare.
Bune abilitati de comunicare in engleza si romana.
Bune aptitudini de operare PC si de utilizare a software-ului de management al proiectului (MS Office, MS Project).
Orientare catre vanzari si solutionarea problemelor.

Aptitudini de ascultare.
Capacitate de adaptare.
Auto-motivatie.

Independent/a si capabil/a de lucru in echipa.
Orientare catre rezultate.
Spirit de initiative.
Disponibilitatea de a lucra peste program.
Disponibilitatea de a calatori.
Permis de conducere fara penalizari.


BENEFICII OFERITE

Postul este pe perioada determinata.
Numai candidatii selectati vor fi contactati.


DESCRIEREA FIRMEI

Romtelecom este o companie in miscare pe piata comunicatiilor din Romania. In ultimii ani Romtelecom a evoluat inteligent, cu multe eforturi, de la un fost monopol de stat la o companie privata, conectata la tehnologia sofisticata a acestui mileniu.
Compania ofera astazi servicii de incredere, inovatoare si usor de folosit, de la traditionala telefonie fixa, la Internet de cea mai buna calitate, dar si cel mai sigur spatiu de gazduire de date din Romania, servicii combinate de date si voce si un program permanent controlat si imbunatatit de Customer Care.
Si transformarea continua ...