Referent Financiar si Controlling

Job Connect

17-04-2015 | EXPIRA LA 17-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie de origine germana, cu o traditie de peste 40 de ani, ce produce si comercializeaza componente electronice pentru industrie, va deschide anul acesta o fabrica in Sibiu.

Pentru departamentul Financiar, selectam persoane in vederea ocuparii postului de Referent Financiar si Controlling.

Va invit sa parcurgeti informatiile de mai jos si sa discutam mai multe detalii, daca aceasta oportunitate este de interes pentru dumneavoastra.

Ca Referent Financiar si Controlling va veti ocupa de organizarea si asigurarea proceselor comerciale in cadrul fabricii. Veti concepe raportari interne si externe in colaborare cu consultantii locali pe probleme fiscale. Veti realiza inchiderile lunare si bilantul de final de an. Va veti ocupa de contabilitatea creditorilor si a investitiilor. Veti avea responsabilitati de bugetare si comparatii planificare-realizare.

De asemenea, va veti ocupa de activitati de controlling in productie, inclusiv analiza abaterilor productiei.


CERINTE

Sunteti persoana pe care o cautam daca aveti studii superioare in domeniul economic sau al gestiunii afacerilor si activati de cel putin 3 ani in domeniul Financiar si Controlling.

De asemenea, este important sa aveti cunostinte aprofundate ale programului SAP (modulele Financial si Controlling) si de MS Office.

Sunt necesare si cunostinte bune de limba germana si engleza.

Sunteti o persoana dedicata cu un grad inalt de independenta, aveti capacitatea de a va impune viziunea si comunicati cu usurinta cu persoanele din echipa dumneavoastra.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.