Operator logistica - Sibiu

Job Connect

26-05-2015 | EXPIRA LA 25-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie multinationala, fiind prezenta in Europa, Asia si pe continentul American. De peste 13 ani activeaza si in Romania, avand sediul in Sibiu. Compania are ca si domeniu de activitate constructia de elemente de caroserie si interior pentru masini industriale. Pe piata din Romania a cunoscut o devzoltare si o crestere rapida.

Pentru acest client cautam doua persoane FARA EXPERIENTA pentru postul de operator logistica.

In cadrul acestui post dumneavoastra va veti ocupa de activitatile de incarcare-descarcare a marfii, de aprovizionarea sefior de schimb cu materialele necesare in productie, localizarea marfii in functie de cod, verificarea produselor aflate pe stoc. De asemenea, va veti ocupa si de alte activitati ce au legatura cu gestiunea din depozit.


CERINTE

Aveti cunostinte de operare PC, cunoasteti pachetul Office si detineti un permis de conducere categoria B? Cunostintele de operare pe calculator sunt necesare si le veti folosi pentru ca utilizati un soft de gestiune. Compania angajatoare se va ocupa si de scolarizarea dumneavoastra pentru a obtine atestatul de stivuitorist.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.