Operator CNC in scolarizare cu relocare in Sibiu

Job Connect

15-07-2015 | EXPIRA LA 14-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie multinationala cu capital german prezenta de mai bine de 10 ani cu o unitate de productie in Sibiu. Activitatile de productie presupun prelucrare metalelor si se realizeaza cu ajutorul unor utilaje: strunguri, freze cu comanda numerica.

In calitate de operator veti realiza cu ajutorul utilajelor cu comanda numerica diverse operatii ce implica prelucrarea metalelor. Veti face parte dintr-o echipa de productie, va veti subordona unui sef de sectie si veti depune eforturi pentru atingerea normelor de calitate si productie.


CERINTE

Cautam persoane serioase absolvente ale unor scoli cu profil tehnic si interesate de relocare in Sibiu. Poate orasul in care va aflati in prezent nu va ofera foarte multe perspective de a munci si a fi remunerat corespunzator. Clientul nostru va sprijina in acest demers de a va muta pentru locul de munca pe care vi-l ofera in Sibiu. Pe langa scolarizarea in a deveni operator CNC, veti primi si decontul a 6 luni de chirie.
Cautam sa recrutam persoane care sunt capabile de munca, disciplinate si dornice sa isi asume pe un termen cat mai lung.
Sunt bucuros sa va cunosc si sa va ofer mai multe informatii despre acest post.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.