Operator calculator- limba germana

EuroTriade Romania

28-01-2011 | EXPIRA LA 03-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Eurotriade, companie de consultanţă specializată în managementul resurselor umane pentru poziţii de middle şi top management atât la nivel naţional cât şi la nivel internaţional, se afla in cautarea unui operator calculator, vorbitor fluent al limbii germane.

Reprezentăm unul dintre cei mai mari furnizori de piese auto la nivel European care oferă servicii de programare, dezvoltare de catalog piese auto şi call-center. Persoana pe care o cautam va avea ca principala responsabilitate: mentinerea actualitatii continutului catalogului de piese auto


CERINTE

Daca:
* ai cunostinte bune de limba germana
* esti pasionat de domeniul auto si detii cunostinte despre masini
* ai lucrat in MS Ofiice (Excel/Access),

atunci esti candidatul potrivit!


BENEFICII OFERITE

Asteptam cu interes candidatura ta pe adresa gabriela.fagadariu@eurotriade.com pana la data de 14.01.2011.


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul consultantei in resurse umane. Avem sedii in tari ca Germania, Franta, Rusia, China si Romania.
Compania a fost infiintata in anul 1989 si de-a lungul timpului si-a construit o experienta bogata in domeniul automotiv si al distributiei, avand parteneri nationali si multinationali de renume.
In intampinarea dorintelor dumneavoastra de a avea un viitor profesional cat mai bun, asteptam candidaturile dumneavoastra si ne angajam in a va oferi sansa de a lucra pentru partenerii nostri.