Java Developer

S.C. Alpha Aftermarket Services SRL

24-09-2012 | EXPIRA LA 24-10-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

DESCRIEREA COMPANIEI:

Alpha Aftermarket Services este parte din SAG - Swiss Automotive Group - ce ofera prin filiala din Sibiu servicii de: programare, dezvoltare de catalog piese auto si call-center.
SAG este unul dintre cei mai mari furnizori de piese auto la nivel european, cu filiale în Elveţia, Austria, Franta, Belgia, Slovenia. Grupul dispune de peste 2000 de angajati la nivel international si o cifra de afaceri de jumatate miliard de euro.

RESPONSABILITATI:

Mentenanta si extinderea ERP-ului existent prin adaugarea de module noi si optimizarea celor existente in mod periodic, dezvoltarea webshop-urilor si a interfetelor cu furnizorii si clientii.


CERINTE

CANDIDATUL IDEAL:

Este absolvent de studii superioare în domeniul IT si pasionat de programare. Are bune cunostinte Java, SQL, OOP, PHP, MySql, CSS, are experienta in sisteme ERP si este capabil sa lucreze in echipa. Vorbeste bine engleza sau/si germana, este responsabil, constiincios, autonom, are capacitate de analiza si este orientat spre detalii.


BENEFICII OFERITE

Beneficii: salariu atractiv, tichete de masa, prime de sarbatori, subventii pentru abonamente sport, program de lucru flexibil, echipa tanara, prietenoasa.


DESCRIEREA FIRMEI

Alpha Aftermarket Services este parte din SAG - Swiss Automotive Group - ce ofera prin filiala sa din Sibiu servicii de : programare, dezvoltare de catalog piese auto si call-center. SAG este unul dintre cei mai mari furnizori de piese auto la nivel european, cu filiale în Elveţia, Austria, Franta, Belgia, Slovenia cu o cifra de afaceri de jumatate miliard de euro.