Java Developer

S.C. Alpha Aftermarket Services SRL

17-07-2012 | EXPIRA LA 16-08-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Mentenanta si extinderea ERP-ului existent prin adaugarea de module noi si optimizarea celor existente in mod periodic, dezvoltarea web-shop urilor si a interfetelor cu furnizorii si clientii


CERINTE

Este absolvent de studii superioare în domeniul IT si pasionat programare. Are bune cunoastinte Java, SQL, OOP, PHP, MySql, CSS, are experienta in sisteme ERP si este capabil sa lucreze in echipa. Vorbeste foarte bine engleza sau/si germana, este responsabil, constiincios, autonom, are capacitate de analiza si este orientat spre detalii.


BENEFICII OFERITE

stabilitatea locului de munca, salariu atractiv, tichete de masa, prime de sarbatori, subventii pentru abonamente sport, program de lucru flexibil, echipa tanara, prietenoasa, management deschis.


DESCRIEREA FIRMEI

Alpha Aftermarket Services este parte din SAG - Swiss Automotive Group - ce ofera prin filiala sa din Sibiu servicii de : programare, dezvoltare de catalog piese auto si call-center. SAG este unul dintre cei mai mari furnizori de piese auto la nivel european, cu filiale în Elveţia, Austria, Franta, Belgia, Slovenia cu o cifra de afaceri de jumatate miliard de euro.