Inginer vanzari

Job Connect

07-04-2016 | EXPIRA LA 07-05-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam Inginer Vanzari pentru partenerul nostru, o companie care se ocupa cu comercializarea de lichide de racire masini unelte, scule aschietoare si placute amovibile precum si sisteme de deionizare a apei prin electroziune.
Compania, cu sediul in Sibiu, se afla pe piata de mai bine de 20 de ani.
Specialistii din vanzari si suport tehnic din cadrul companiei ofera oricarui client cele mai potrivite si avantajoase solutii.

In calitate de inginer de vanzari, dumneavoastra va veti ocupa de promovarea si vanzarea produselor companiei in zona Transilvania. Principalele sarcini vor fi acelea de a contacta clientii, de a mentine legatura cu acestia, de a incheia contracte si de a oferi suport tehnic.


CERINTE

Daca aveti studii de inginerie si sunteti interesat de domeniul vanzarilor, atunci sunteti candidatul potrivit pentru acest post.
Este important sa aveti experienta intr-un mediu de productie si sa aveti capacitatea de a stabili si mentine cu usurinta relatii cu oamenii.
Totodata, este necesar sa aveti cunostinte de limba engleza la nivel mediu - avansat si sa detineti permis de conducere.


BENEFICII OFERITE

Salariul este format dintr-o parte fixa si o parte de comision. Veti beneficia de masina de serviciu, telefon, laptop si GPS.
Va vor fi oferite anumite training-uri necesare pentru o buna desfasurare a activitatii profesionale.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.