Software testing expert

Job Connect

18-04-2017 | EXPIRA LA 18-05-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Poți fi tu persoana care va completa o echipă formată din developeri si testeri din Sibiu și din New York. Proiectul în care vei fi implicat/ă este o platformă de videostreaming pentru industria filmului. Vei primul tester din Sibiu pe proiect, iar în viitorul apropiat îți vei forma și vei coordona o echipă de testare în Sibiu.

Din camera ta cu device-uri, vei testa schimbările apărute pe platformă, vei atenționa developerii ce riscuri există în urma modificărilor pe care ei au de gând să le facă. Te vei folosi inițial de testarea manuală și când va fi cazul, vei automatiza procesul de testare. Îți vei aduce contribuția la sprintplanning. În puține cuvinte, vei face ceea ce îți place mai mult: vei veghea la buna funcționare a produsului, te vei asigura că toți userii au parte de o experiență plăcută în timp ce vizionează un film.


CERINTE

Ești persoana pe care o căutăm, dacă te regăsești în rândurile de mai jos:

Te pasionează tehnologia, ai studiat calculatoare/ informatică/ sisteme multimedia.
Ai experiență în domeniul testării software, îți place ceea ce faci și vrei să te dezvolți mai departe în același domeniu.
Poți să înțelegi sisteme de arhitectură și cum funcționează protocoalele de comunicare.
Folosești și în prezent testare manuală, automată și semiautomată.
Îți este ușor să transferi cunoștințele și argumentele tale către alte persoane – developeri, alți testeri.
Comunici eficient în limba engleză, atât în scris, cât și oral.


BENEFICII OFERITE

Echipa este una tânără și prietenoasă, îți vei găsi cu siguranță locul în mediul de lucru confortabil, cu program flexibil și beneficii extra salariale, care încurajează dezvoltarea ta personală și profesională. Masa de prânz este asigurată, zilnic, la un restaurant din Orașul de Jos. Vei avea 4 ore pe săptămână, în timpul job-ului, în care poți lucra la o idee personală, singura cerință fiind ca la sfârșit de lună să prezinți echipei această idee și ea poate deveni un proiect al întregii echipe.

Te invit să ne cunoaștem, pentru a îți oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.