Inginer proiectant

Job Connect

16-09-2016 | EXPIRA LA 16-10-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie cu capital romanesc cu o istorie de peste 22 de ani pe piata din Romania. La conducerea companiei se afla un arhitect cu o vasta experienta in acest domeniu.

Compania produce si comercializeaza obiecte din fier forjat, de la obiecte de decoratiuni mai mici pana la porti, balustrade sau alte obiecte mai mari. In prezent compania este recunoscuta la nivel national pentru lucrarile de exceptie pe care le realizeaza. Produsele sunt unicat si de serie mica iar realizarea lor se face in mare parte manual.

O parte importanta a procesului de fabricarea a acestor obiecte este proiectarea lor. De aceea, in momentul de fata, suntem in cautarea unui Inginer Proiectant care sa se alature echipei.

Principala responsabilitate in calitate de Inginer proiectant in cadrul acestei companii este de a transcrie desenele in programul AutoCAD. De asemenea, veti participa la montajul produselor la adresa clientului si la diverse targuri de constructii.


CERINTE

Sunteti persoana potrivita sa ocupati acest post daca ati absolvit Facultatea de Inginerie si in facultate sau in experienta dumneavoastra profesionala ati fost interesat de proiectare. Este important sa aveti experienta in utilizarea programului AutoCAD. De asemenea, este important sa fiti o persoana sociabila deoarece veti tine legatura cu clientii, le veti oferi informatii sau detalii suplimentare despre lucrarea comandata.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.