Inginer PREGATIREA FABRICATIEI ( Buzias )

SIEMENS SRL

13-12-2010 | EXPIRA LA 19-12-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Definirea si organizarea proceselor de fabricatie, a metodelor de lucru si a locurilor de munca.

Întocmirea si acualizarea permanenta a planurilor si documentatiilor specifice de lucru, determinarea si definirea timpilor de fabricatie, elaborarea de caiete de sarcini în vederea achizitionarii mijloacelor de productie.

Participare sau coordonare în proiectele de transfer de produs si tehnologie, preocupare pentru îmbunatatirea continua a proceselor de fabricatie si a fluxului de productie, punerea în practica a rationalizarilor.

Participa la elaborarea de instructiuni de lucru, scolarizarea personalului de deservire a masinilor si instalatiilor de lucru. Oferirea de suport si consultanta tehnica tuturor departamentelor conexe în vederea solutionarii tematicilor curente.

Implementarea planurilor de masuri rezultate din audituri, evaluarea propunerilor de îmbunatatire si expertiza la implementarea a noi mijloace de fabricatie si modificari ale proceselor si produselor.

Implementarea lu urmarirea modificarilor de produs în fabricatia de serie, în conformitate cu termenele si cerintele clientului si a normelor tehnice definite.


CERINTE

- studii superioare tehnice: tehnologia constructiilor de masini / electrotehnica;
- experienta relevanta pe un post de tehnolog productie;
- cunostiinte de limbi straine: germana si/sau engleza - nivel mediu;
- cunostinte bune operare PC (MS Office);
- notiuni de baza privitoare la normarea muncii;
- persoana organizata, riguroasa, cu simtul responsabilitatii;
- capacitate de a lucra independent, cat si in echipe interdepartamentale.sibiu


DESCRIEREA FIRMEI

Siemens ofera produse de inalta calitate la preturi competitive dar atunci cand si competitorii ofera produse comparabile in functiune, calitate si pret, alti factori intra in joc in impunerea pe piata: brandul puternic, reputatia foarte buna, o istorie a prezentei in tara.