Inginer Electrotehnist

EuroTriade Romania

17-04-2012 | EXPIRA LA 17-05-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Veti asigura buna functionare a utilajelor, a materiilor prime si a consumabilelor necesare in productie prin intretinerea si mentinerea automatelor la parametrii optimi de functionare.
Veti participa la procesele de imbunatatire prin implementarea de noi produse in procesul de fabricatie si prin colaborarea cu alte departamente inclusiv cu colegii din Germania.
Veti participa la realizarea in productia de serie a produselor electrotehnice (electromagneti, bobine)


CERINTE

Aveti cunostinte de operare PC, studii superioare de Inginerie, cunostinte de limba germana si/sau engleza la nivel mediu.
Sunteti o persoana meticuloasa, organizata, care are capacitate de sinteza si analiza.


BENEFICII OFERITE

Clientul nostru va ofera sansa de a va dezvolta alaturi de specialisti din Germania.


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul consultantei in resurse umane. Avem sedii in tari ca Germania, Franta, Rusia, China si Romania.
Compania a fost infiintata in anul 1989 si de-a lungul timpului si-a construit o experienta bogata in domeniul automotiv si al distributiei, avand parteneri nationali si multinationali de renume.
In intampinarea dorintelor dumneavoastra de a avea un viitor profesional cat mai bun, asteptam candidaturile dumneavoastra si ne angajam in a va oferi sansa de a lucra pentru partenerii nostri.