Inginer Electronist

EuroTriade Romania

04-02-2011 | EXPIRA LA 10-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Eurotriade si clientul nostru, societate germana producatoare dispozitive electronice pentru industria auto cauta un Inginer Electronist pentru departamentul de calitate.

Veti efectua masuratorile si verificarile specifice, efectuate in laborator. Veti raspunde de analizele efectuate in laborator si defectele aparute in procesul de fabricatie Veti verifica subansamblurile electronice si veti raspunde de auditurile de produs. Veti analiza omolagarile de repere noi si veti intocmi analizele statistice specifice laboratorului de incercari si verificari.


CERINTE

Aveti studii superioare in domeniul electronica, aveti experienta profesionala in acest domeniu si cunoasteti metode de masurare si verificare precum si tehnici statistice. V-ati dezvoltat capacitatile de sinteza, indemanare, organizare, rigoare, meticulozitate. Cunoasteti limba engleza/germana.


BENEFICII OFERITE

Se ofera posibilitatea de dezvoltare in industria electronica intr-o companie ce dispune de dotari la nivel international, un job provocator cu un
pachet salarial atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul consultantei in resurse umane. Avem sedii in tari ca Germania, Franta, Rusia, China si Romania.
Compania a fost infiintata in anul 1989 si de-a lungul timpului si-a construit o experienta bogata in domeniul automotiv si al distributiei, avand parteneri nationali si multinationali de renume.
In intampinarea dorintelor dumneavoastra de a avea un viitor profesional cat mai bun, asteptam candidaturile dumneavoastra si ne angajam in a va oferi sansa de a lucra pentru partenerii nostri.