Inginer electric, Sibiu

Job Connect

14-01-2014 | EXPIRA LA 13-02-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Job Connect este in cautarea unei persoane care sa ocupe postul de inginer electric in cadrul unei companii din Sibiu.

Angajatorul doreste sa intalneasca persoane care sunt pasionate de profesia lor si de activitatile pe care le fac la locul de munca.

Compania este una care activeaza in domeniul transportului de fluide. Procesele care au loc integreaza nevoia necesara unui sistem de pompare a fluidelor: furnizare de produse, sisteme de control automatizat, montare, documentare, testare, punere in functiune.


CERINTE

Persoana cea mai potrivita pentru a aduce aportul personalitatii, cunostintelor si abilitatilor sale in aceasta companie este o persoana care comunica foarte bine si eficient cu persoanele din jur, iar lucrul acesta s-a intamplat la alte locuri de munca atat cu superiorii, dar si cu subordonatii sau cu egalii sai.
Aceasta persoana are o abilitate puternica de a rezolva probleme, de a cauta si de a gasi solutii potrivite pentru obstacolele intampinate in activitatea sa, dar si in activitati care nu tin direct de ceea ce face.
Aceasta persoana este o persoana proactiva, care se implica in companie si isi daruieste resursele atat obiectivelor de indeplinit, cat si colegilor.
Pentru aceasta persoana, greselile sunt o oportunitate de a invata si nu un obstacol pentru progres.
Din punct de vedere tehnic, intelege o schema electrica si poate lua decizii pe baza acestei intelegeri; poate sa gestioneze din mai multe puncte de vedere partea electrica a unei masinarii; cunoaste limba engleza, pentru citirea si intelegerea documentatiei si a manualelor tehnice, dar si pentru a comunica in diverse situatii aparute ocazional; are abilitati de organizator si este un bun planificator; are cunostinte si experienta in mentenanta electrica; poate sa lucreze bine si eficent cu sisteme informatice (calculator sau altele).


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.