Inginer de productieSupervizor

H&H CONSULTING SRL

11-07-2012 | EXPIRA LA 10-08-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

· Asigura organizarea productiei si a gestionarii persoanelor din hala de productie.

· Planifica si coordoneaza diferitele etape ale procesul de productie, structurand si apoi repartizand activitatile din hala.

· Se asigura ca sunt respectate termenele impuse, calitatea produselor si cantitatea lor pe baza principiilor stabilite de firma.

· Organizeaza si masoara zilnic productivitatea din hala de productie.

· Evalueaza periodic operatorii din hala.

· Garanteaza exactitatea stocurilor de produse finite din hala.

· Asigura si masoara calitatea produselor.

· Planifica Standardizarea muncii in linii.


CERINTE

-Absolvent de facultate in profil Inginerie
-Min 1 an experienta in productie in industria automotive - conditie OBLIGATORIE
-Disponibilitate la program in 3 schimburi.
-Cunostinte de limba Engleza si/sau limba Franceza;
-Cunostinte bune de operare calculator (Word, Excel, Outlook) si experienta cu software de gestiune ERP ( SAP, MFG, MAPICS sau altele)


DESCRIEREA FIRMEI

H&H Consulting a fost infiintata in 2001 in Sibiu si ofera servicii de recrutare si selectie de personal, training si consultanta. Echipa noastra de consultanti si asistenti isi propune sa analizeze si sa inteleaga foarte bine situatia fiecarei organizatii client si sa propuna solutii personalizate.



Am evoluat de la infiintare pana in prezent intr-o companie capabila sa ofere rezultate tot mai bune pentru clienti, raspunzand rapid si eficient la provocarile pe care ni le ridica.Filosofia noastra este bazata pe principiul oferirii unor solutii de training si recrutare si selectie de personal care sa fie in acelasi timp inovative, practice si orientate spre rezultate.In acest fel contribuim la evolutia profesionala si personala a indivizilor si la dezvoltarea organizatiilor, facandu-le mai eficiente, mai flexibile si mai adaptate la piata.

Conducem aceasta companie urmand standarde etice stricte, mentinand deplina confidentialitate, atat pentru clientii nostrii cat si pentru candidati.