Inginer de proces, industria automotive, Sibiu

Job Connect

13-01-2015 | EXPIRA LA 12-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

ANUNT:
Companie germana deschide o fabrica in Sibiu!

Domeniul in care activeaza este domeniul tehnicii de automatizare. Compania a luat fiinta ca o afacere de familie, in Germania, cu peste 40 de ani in urma si de atunci a cunoscut o extindere mare, in prezent avand sedii in peste 70 de tari din lume. In tot acest timp au optimizat in permanenta procesele tehnologice din majoritatea industriilor; in prezent, sunt unul dintre principalii producatori din industria auto.

Pentru noua fabrica din Sibiu, cautam ingineri industriali ale caror sarcini vor avea legatura cu dezvoltarea si implementarea strategiilor principale in noua locatie, proiectarea, planificarea liniilor de productie, a echipamentelor si imbunatatirea lor in mod permanent dupa inceperea activitatii.
Veti realiza programe, planificari, veti stabili dead-line-uri si veti urmari activitatea pentru a va asigura ca sunt respectate cele stabilite. Va veti implica in dezvoltarea de noi tehnologii, pentru imbunatatirea permanenta a proceselor si a productiei. Veti realiza analize PFMEA si veti elabora solutii Poka Yoke.


CERINTE

Cautam o persoana care sa aiba experienta pe un post similar, intr-o companie din industria automotive/ electronica.
Studiile superioare de inginerie (electrica/ mecanica/ electromecanica) sunt obligatorii si la fel este si vorbirea fluenta a limbii engleze/ germane.
Este foarte important sa cunoasteti si sa fi lucrat deja cu conceptele de Lean Manufacturing, REFA, PFMEA, Poka Yoke, pentru ca le veti implementa in activitatea dumneavoastra, pentru optimizarea permanenta a procesului de productie, a timpilor etc.
MS Office, SAP si Proiect MS sunt programe pe care le veti folosi pentru a organiza si desfasura activitatea dumneavoastra si pe cea a subordonatilor.

Mentionez ca este necesara si o flexbilitate si disponibilitate la calatorii in afara tarii, atat inainte de deschiderea fabricii, cat si dupa aceea.

Daca sunteti un inginer caracterizat de disciplina, orientare inspre rezultat, motivatie, dar aveti si abilitati de a lucra cu oamenii si postul descris mai sus va provoaca si vi se pare interesant, va invit sa discutam detaliile care va mai intereseaza.


BENEFICII OFERITE

Pachetul salarial si beneficiile le veti discuta in cadrul interviului cu angajatorii din Germania.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.