Job expirat
- coordonarea interdepartamentala
- supervizarea persoalului pentru disciplina, sarcini de serviciu, programe de lucru, zile libere, concedii
- pregatirea personalului
- organizează, coordonează şi controlează activitatea de alimentaţie
- studiază piaţa şi defineşte produsul
- controlează calitatea serviciilor şi a preparatelor oferite
- studii superioare,
- experienta manageriala cu o echipa mare de angajati,
- experienta in domeniul alimentatiei publice si in domeniul ospitalier
- calificari in domeniu si cunostiinte HACCP
- responsabil, serioas, dinamic, capabil de lucru in conditii de stres, orientat spre rezultate.
- capacitate organizatorica, gandire strategica,
- abilitati de planificare, coordonare si control,
- abilitati de comunicare scrisa si verbala,
- foarte bune abilitati de a relationa cu oamenii, idei constructive si pozitive.
Pachet salarial
Bonuri de masa
Acces gratuit la sala de fitness
Masa de pranz asigurata
CENTRU DE AFACERI SIBIU