Electrician intretinere

EuroTriade Romania

25-10-2008 | EXPIRA LA 31-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Veti executa lucrari de montaj, punere in functiune, revizii tehnice si reparatii la statia de transformare si retelele de distributie si utilizare a energiei electrice. Veti executa lucrari de intretinere preventiva, reglaje si reparatii electrice la masinile, echipamentele tehnice si instalatiile din hala de productie, centrala termica, statia de producere a aerului comprimat si utilitati. Aduceti sugestii de imbunatatire a productiei. Sunteti responsabil cu pastrarea utilajelor in stare de functionare.


CERINTE

Aveti studii de specialitate, in domeniul electric si 5 ani vechime in meserie, de preferat in productie. Aveti permis de conducere. Dati dovada de seriozitate, disponibilitate la program prelungit in situatii speciale.


BENEFICII OFERITE

Posibilitati reale de perfectionare profesionala.
Pachet salariul negociat in functie de experienta, bonuri de masa, transport gratuit.


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul consultantei in resurse umane. Avem sedii in tari ca Germania, Franta, Rusia, China si Romania.
Compania a fost infiintata in anul 1989 si de-a lungul timpului si-a construit o experienta bogata in domeniul automotiv si al distributiei, avand parteneri nationali si multinationali de renume.
In intampinarea dorintelor dumneavoastra de a avea un viitor profesional cat mai bun, asteptam candidaturile dumneavoastra si ne angajam in a va oferi sansa de a lucra pentru partenerii nostri.
Recrutam pentru una din firmele noastre partenere, companie cu capital mixt romano-portughez, cu experien?a in domeniu fabric?rii obiectelor de decora?iune interioara , in special a ramelor de tablouri.