Director National de Vanzari

HILL INTERNATIONAL HRC ROMANIA

03-09-2007 | EXPIRA LA 03-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

In aceast¿ pozi¿ie vi se ofer¿ provocarea de a coordona o echip¿ in formare ¿i de a cre¿te vanz¿rile plecand de la rezultatele concrete ¿i stabile ob¿inute pan¿ acum.
Ca urmare, activit¿¿ile de marketing ¿i vanzari vor reprezenta cele mai importante responsabilit¿¿i ale dumneavoastr¿.
O condi¿ie a succesului este men¿inerea unei rela¿ii permanente ¿i apropiate cu clien¿ii precum ¿i cu operatorii din domeniul trat¿rii apei.
Modalitatea de comercializare a produselor din portofoliu, ce include de la pompe dozatoare, instrumente de m¿sura ¿i control, echipamente de tratare a apei ¿i pan¿ la sisteme complete, presupune, de asemenea, ¿i acordarea de servicii de asisten¿¿ tehnic¿ de specialitate pentru clien¿ii companiei.


CERINTE

C¿ut¿m o persoan¿ bine preg¿tit¿ profesional ¿i motivat¿ care s¿ aib¿:
- Studii superioare in inginerie sau domenii tehnice conexe
- Experien¿¿ in conducerea unei echipe
- Experien¿¿ relevant¿ in vanz¿ri de tip business-to-business
- Nivel avansat al limbii engleze ¿i/sau germane.
Calitatea de a fi un bun coechipier ¿i de a construi ¿i men¿ine rela¿ii foarte bune de colaborare cu clien¿ii va fi de maxim¿ importan¿¿. In prezent echipa este format¿ din 3 persoane, o parte activand deja in loca¿ia existent¿ in Bucure¿ti.


BENEFICII OFERITE

Va fi discutata cu persoanele selectate


DESCRIEREA FIRMEI

Clientul nostru este un joint venture între VERDER ¿i PROMINENT, fiecare fiind un grup multina¿ional. Compania Verder contribuie activ de peste 12 ani la dezvoltarea ¿i promovarea produselor Prominent pe pia¿a din Romania ¿i le-a introdus cu succes în aplica¿iile industriale din domeniul trat¿rii apei reziduale, promovându-le c¿tre sectorul administra¿iei publice ¿i c¿tre industria chimic¿ din întreaga ¿ar¿. Cele dou¿ companii au decis s¿ se angajeze într-un joint venture locat în Sibiu în vederea înt¿ririi pozi¿iei pe pia¿¿ ¿i a dezvolt¿rii în continuare. Pentru aceast¿ “nou¿” companie c¿ut¿m un Director Na¿ional de Vânz¿ri.