Director Financiar

Job Connect

03-08-2015 | EXPIRA LA 02-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie cu investitie straina ce activeaza in domeniul dezvoltarii si investitiilor imobiliare. In Romania compania este prezenta din anul 2008 si isi desfasoara activitatea in mai multe orase.
In prezent, se afla intr-o continua dezvoltare a investitiilor la nivel national in diferite proiecte imobiliare.

Pentru sediul central din Sibiu, suntem in cautarea unui Director Financiar care sa se alature echipei.

In calitate de Director Financiar veti fi responsabil de departamentul Financiar si veti fi un sprijin al Managementului in luarea deciziilor din punct de vedere financiar. Veti pregati diverse rapoarte financiare care vor fi de folos managementului companiei.


CERINTE

Dorim sa va cunoastem daca sunteti o persoana cu bune abilitati de conducere, sunteti o persoana empatica si aveti o motivatie puternica de a activa pe acest post. Sunteti o persoana analitica si orientata spre rezultate. Sunt importante cunostintele avansate in domeniul economiei, al bugetarii si al controlling-ului, precum si cunostintele avansate de limba engleza. De asemenea, pentru a va desfasura activitatea in mod optim este necesar sa cunoasteti la nivel avansat pachetul Office.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.