CONSULTANT VANZARI PENTRU ECHIPA JOB CONNECT

Job Connect

21-03-2014 | EXPIRA LA 20-04-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Job Connect este o companie care a luat nastere in Sibiu, in anul 2007. Activam in domeniul consultantei profesionale si al recrutarii de personal.
In aceasta perioada suntem in cautarea unei persoane care sa se alature echipei, pe un post de Consultant Vanzari Junior.
Daca informatiile din acest anunt va atrag atentia si va trezesc interesul, contactati-ne si ne bucuram sa aprofundam discutiile in vederea unei colaborari.

Descriere:
De pe acest post promovati serviciile noastre de recrutare catre companii din Romania, pornind cu judetul Sibiu.
Va organizati activitatea intr-un tabel si inregistrati notite despre discutiile pe care le aveti cu fiecare reprezentant al companiilor contactate.
Va documentati in permanenta despre serviciile pe care le furnizam si alocati timp pentru a citi carti ce duc la dezvoltarea dumneavoastra.
Organizati intalniri cu persoane de decizie din companiile cu potential de a ne deveni clienti.
Participati intr-o prima faza la intalniri alaturi de un consultant senior.
Dezvoltarea in cadrul companiei depinde foarte mult si de ambitiile dumneavoastra.


CERINTE

Profil/Cerinte:
Daca sunteti persoana pe care o cautam inseamna ca ati luat deja decizia de a urma o cariera in Vanzari si Consultanta inainte de citirea acestui anunt.
Ne asteptam sa demonstrati entuziasm si sa va faca placere sa interactionati cu persoane noi.
Ne asteptam sa va placa oamenii de orice fel si sa cautati sa-i intelegeti.
Cat de puternic este entuziasmul dumneavoastra dupa ce ati contactat 30 de clienti intr-o zi si nu ati obtinut nicio intalnire? Dar daca intr-o saptamana ati contactat deja 110 si nu ati obtinut inca o intalnire?
Noi facem Vanzari si Consultanta deja de 7 ani si in continuare suntem entuziasmati de oportunitatile ce se ivesc in momentul in care ne mentinem doza de entuziasm si la telefon ne raspunde o persoana care are nevoie de noi. O putem gasi dupa primul numar de telefon format sau dupa 27.
Permisul de conducere si cunoasterea unei limbi straine (engleza sau germana) sunt cerinte obligatorii.
Daca acest anunt va atrage atentia, va rugam sa vizitati paginile despre noi si serviciile pe care le oferim ce se gasesc pe site-ul nostru.
In momentul in care ne trimiteti CV-ul va rugam sa ne mentionati si de ce va ganditi ca este interesant sa lucrati pentru Job Connect.
Ma numesc Catalin Vacon si voi fi bucuros sa va cunosc.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.