Consultant Vanzari in Sibiu- Clienti din Germania

Job Connect

16-04-2013 | EXPIRA LA 16-05-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Job Connect se străduiește să fie compania oamenilor potriviti. De data aceasta căutăm pe cineva care să se alăture echipei noastre de consultanță din Sibiu. De mai bine de 3 ani, lucrăm cu clienți din Germania pentru care căutăm medici. În momentul de față reprezentăm candidatura a 14 medici care își doresc a fi integrați în clinici din Germania. Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră. Îndeplinim acest vis al medicilor cu care lucrăm cu ajutorul unor oameni dedicați care dezvoltă relații cu clinici din Germania.

Proiectul presupune atribuirea unui număr de medici pentru care ne străduim să realizăm oportunități în clinici din Germania. Misiunea dumneavoastră este de a prospecta clinici în care medicii noștri pot practica specializarea pe care și-o doresc și de a obține următoarele rezultate pe parcursul procesului de Vânzare:
1. Contact direct cu persoana decidentă din clinică în ceea ce privește evaluarea candidatului.
2. Obținerea unui feedback în ceea ce privește dorința clinicii de a cunoaște candidatului.
3. Finalizare prin negocierea condițiilor în care sunt interesați de o colaborare cu Job Connect pentru procesul de mediere.
Ne interesează oamenii ... cei potriviți. Relațiile pe care le stabilim cu angajatori sau candidați se transformă ușor în prietenii.
Activitatea este de 8 ore pe zi, 8:00-17:00, la sediul nostru din Sibiu. Job-ul nu presupune deplasări în Germania.
Job-ul implică și studiu al unor lucrări despre Vânzări. În Job Connect puteți pune în aplicare principiile despre care citiți în aceste lucrări. Suntem bucuroși să facem bani împreună.


CERINTE

Persoana pe care o căutăm poate fi:

Un/o tânăr/ă care se află la început de carieră și pentru el/ea Vânzări înseamnă mai mult decât Call Center. Știe limba germană foarte bine și alege să depășească răspunsurile de NU și le transformă în DA. Pentru a fi convinși că interesele sunt reale, vom fi bucuroși să cunoaștem și ce cărți stau la baza educației dumneavoastră în Vânzări. Experiența nu este importantă. Sunteți o astfel de persoană sau vă vine în minte o astfel de persoană citind descrierea?

sau

O persoană care vorbește foarte bine limba germană și se poate dedica acestei misiuni pe o perioadă de 3 luni. Vom face bani frumoși împreună, atât timp cât sunteți de acord să împărțim rezultatele. Din nou educația în Vânzări ne permite să înțelegem că vă dedicați total unei astfel de provocări. Sunteți o astfel de persoană sau vă vine în minte o astfel de persoană citind descrierea?
Dacă cunoașteți limba germană și sunteți interesat/ă de acest proiect sunt bucuros să vă cunosc.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.