Consultant Vanzari

MagazinulDeCase.ro

14-08-2007 | EXPIRA LA 13-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Serviciul consta in deplasarea la domiciliul clientului, unde se completeaza o fisa detaliata a imobilului si se executa un set de fotografii ale acestuia. Informatiile obtinute sunt procesate si postate pe site la sfarsitul fiecarei zile.


CERINTE

- disponibilitate pentru un program dinamic, adaptat nevoilor clientilor;
- carnet de conducere categoria B;
- fluenta in comunicare;
- seriozitate si decenta in comportament;
- experienta in domeniul fotografic constituie un avantaj.


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial competitiv (salariu fix si comision);
- masina de serviciu (Quad);
- alte bonusuri.


DESCRIEREA FIRMEI

MagazinulDeCase.ro este primul serviciu de tranzactii imobiliare directe din Romania. Ideea de baza a serviciului de a facilita contactul direct intre proprietar si cumparator se regaseste sub denumirea de FSBO, adica For Sale By Owner, un concept larg raspandit atat in Europa Occidentala cat si in SUA.

Serviciul consta in facilitarea tranzactiilor imobiliare direct intre partile tranzactiei, fara intermediari. Intr-un format virtual, sub forma unei galerii de prezentare, fiecare locuinta scoasa la vanzare este listata dupa anumite standarde predefinte. Listarea propriu-zisa este realizata doar de catre echipa MagazinulDeCase.ro, fara a permite introducerea unei proprietati de catre alte persoane. MagazinulDeCase.ro este singurul serviciu din piata care prezinta astfel doar oferta reala. Datele introduse sunt verificate, garantandu-va astfel veridicitatea informatiilor.