Consultant clienti din Germania

Job Connect

27-06-2013 | EXPIRA LA 27-07-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Job Connect – compania oamenilor potriviti, cauta in acest moment o persoana care sa se alature echipei noastre de consultanta din Sibiu. Din 2007 ne straduim sa strangem in jurul nostru oameni cu o atitudine pozitiva, pasionati de ceea ce fac si care isi doresc sa se dezvolte atat pe plan personal, cat si profesional.

Suntem interesati sa stim ce carti stau la baza educatiei dumneavoastra in vanzari pentru a fi convinsi ca interesul de a urma o cariera in acest domeniu sunt reale.

Sunteti o astfel de persoana? Citind descrierea de mai sus, va vine in minte o astfel de persoana?

Suntem bucurosi sa va cunoastem in cadrul unui interviu la sediul Job Connect!

Pentru alte informatii, va rugam sa ne contactati la telefon 0754048181 sau la e-mail job@jobconnect.ro (Ioana Hodos).


CERINTE

In acest moment cautam o persoana care sa detina foarte bune cunostinte de limba germana intrucat de mai bine de 3 ani colaboram cu clinici si spitale din Germania pentru care cautam medici. Persoana care va face parte din echipa Job Connect va promova serviciile adresate medicilor in clinici si Spitale din Germania, prin intermediul mai multor canale de comunicare. Ne dorim ca viitorul nostru coleg sa fie capabil sa depaseasca raspunsurile de NU si sa le transforme in DA.
Sa fie pasionat de vanzari, interactiunea cu oamenii, comunicare si persuasiune, ne dorim sa impartasim cu viitorul nostru coleg informatii, tehnici si strategii de vanzari.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.