C++, Java, C, Developer/Senior Developer

Assystem Romania

09-01-2009 | EXPIRA LA 15-01-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Developpement de logiciel embarque pour les applications de telephonie mobile, automobile etc. Il a l’occasion de travailler dans une multinationale qui travaille sur des projets d’implementation d’une gamme variee sur les protocoles reseaux ; il assure le support sur des plateformes variees et il apporte son expertise sur des nouvelles technologies.


CERINTE

Secteur industriel: informatique
Formation: diplome d 'une faculte d’Informatique et/ou d’Automatique
Outils: fortes connaissances en C++, experience dans le developpement de la multi - plateforme C++. Linux/ Win32 est un avantage
Experience: debutant ou plus des 2 ans d 'experience professionnelle dans un poste similaire
Langues: francais –constitue un avantage / anglais- avance


DESCRIEREA FIRMEI

Prezenta pe piata romaneasca de 13 ani, ASSYSTEM Romania s-a specializat in domeniul ingineriei, in Studii Mecanice si Documentatie Tehnica. In cadrul marilor proiecte de inginerie, ne urmam clientii in Romania, Europa de Vest si in alte tari.

ASSYSTEM Romania este o filiala 100% a unuia dintre cele mai mari grupuri de servicii in inginerie, Grupul ASSYSTEM. Pentru dezvoltarea si largirea paletei de profesii, Assystem Romania se bazeaza pe competenta si experienta grupului.
Obiectivul societatii este de a dezvolta constant competentele colaboratorilor sai, oferindu-le un mediu de lucru motivant in scopul obtinerii unor rezultate performante pentru clienti.

Oferta de servicii, adaptata cerintelor actuale de optimizare a costurilor, raspunde asteptarilor marilor grupuri industriale internationale.

Doriti sa faceti parte dintr-o echipa multinationala ?

Assystem va propune o colaborare internationala de minim un an de zile pe diferite proiecte la unii dintre clientii nostri recunoscuti pe plan international.