BONA, BABY-SITTER,SUPRAVEGHETOR FETITA 6 ANI-700 EURO NANNY SERVICES-AGENTIE BABYSITTING SIBIU

NANNYSERVICES

17-10-2008 | EXPIRA LA 23-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

ADRESA DE LUCRU: Marbella/Malaga Spania.
PROGRAM DE LUCRU: Intern (de la 7 la 9 seara disponibila la nevoile copilului).
ATRIBUTII, RESPONSABILITATI: De supravegheat fetita de 6 ani.De dus fetita la gradinita, de adus de la gradinita, de supravegheat si de intretinut activitati specifice varstei fetitei pana cand mama ajunge acasa.


CERINTE

- obligatoriu studii pedagogice,
- obligatoriu cunostiinte temeince de limba engleza,
- atu cunostiinte de limba spaniola,
- obligatoriu permis conducere categ.B, vechime minim 1 an.
- persoana optimista, afectuasa, iubitoare de copii, energica, vesela, responsabila, de preferat cu inclinatii artice(pictat, cantat).


BENEFICII OFERITE

Se ofera salariu de 700 euro + CARTE DE MUNCA in Romania(daca este necesar), camera proprie, mesele zilnice, transport in Romania de 2-3 ori pe an.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentia Nanny Services functioneaza in Sibiu pentru a va gasi un loc de munca. In permanenta avem in lucruri cereri de angajare, familiile care ne solicita ajutor privind gasirea unei persoane potrivite pentru supravegherea si ingrijirea copiilor, ajutor in gospodarie sau pentru ingrijirea unei persoane varstnice.
Aceste familii apeleaza la ajutorul nostru pentru a angaja o persoana potrivita, considerand ca sprijinul unei agentii ofera mai multa siguranta si seriozitate in acest sens.Pentru mai multe detalii accesati site-ul nostru: www.nannyservices.ro .

In acest moment o familie din Sibiu apeleaza la noi, deoarece mama urmeaza sa plece in Spania pentru studii pentru o perioada de minim 1 an de zile impreuna cu fetita de 6 ani .