ASSISTANT PLANNER

Job Connect

07-09-2011 | EXPIRA LA 07-10-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este unul dintre cei mai importanti jucatori la nivel mondial in ceea ce priveste productia de materiale textile pentru saltele. Compania s-a infiintat in 1982, iar in prezent isi desfasoara activitatea in noua tari.
Persoana care va ocupa acest post va face parte din departamentul de Logistica si va trebui sa comunice cu celelalte sedii ale companiei (limba engleza), sa optimizeze procesele de trafic de informatie si materie prima la si intre departamente, sa realizeze inventare periodice, sa urmareasca viteza de rotatie a stocurilor, sa intocmeasca rapoarte, sa propuna masuri de imbunatatire a fluxului de materiale, sa mentina relatiile cu furnizorii si clientii. Ca si trasaturi de personalitate, candidatul ideal trebuie sa fie asertiv, sa interactioneze intr-o maniera socialmente adecvata, sa manifeste deschidere si onestitate fata de ceilalti si totodata responsabilitate pentru comportamentele realizate. Cunostintele de calcul pot fi dovedite prin educatie (profil - matematica, informatica, inginerie) sau prin experienta.


CERINTE

Profilul candidatului:

- foarte bune abilitati de calcul;
- experienta in ceea ce priveste calculele sau cunostinte ce pot fi dovedite prin educatie;
- bun organizator;
- abilitati de comunicare dezvoltate;
- proactiv;
- limba engleza nivel avansat.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.