Assistant Manager limba germana

Job Connect

13-08-2015 | EXPIRA LA 12-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem in cautarea unei persoane care sa ocupe pozitia de Assistant Manager din cadrul unei companii multinationale cu sediu in Sibiu.

Compania de origine germana, cu o traditie de peste 40 de ani, ce produce si comercializeaza componente electronice pentru industria automotive, va deschide anul acesta o fabrica in Sibiu.

Responsabilitatile dumneavoastra ca si Assistant Manager sunt urmarirea si gestionarea agendei managerului general si gestionarea documentelor de interes general ale companiei. Va veti ocupa de redactarea documentelor, a corespondentei de protocol si de traducerea lor din/in limba germana sau engleza. Veti asista managerul in implementarea si dezvoltarea de noi proiecte si veti administra obiectele de inventar pe zona de birouri. Veti mentine relatiile cu anumiti parteneri externi si veti fi responsabil de primirea si asistenta initiala a invitatilor.


CERINTE

Sunteti persoana potrivita daca aveti experienta pe un post similar si cunostinte foarte bune de limba germana. Suntem in cautarea unei persoane responsabile si autonoma in luarea deciziilor cu abilitati organizatorice deosebite. Este important sa fiti o persoana
cu capacitate de lucru in echipa, aptitudini bune de comunicare si cunostinte foarte bune de operare a calculatorului (MS Office). Detinerea permisului de conducere categoria B este o cerinta necesara pe care trebuie sa o intruniti.


Daca doriti sa va dezvoltati intr-o companie din industria automotive astept Cv-ul dumneavoastra in limba Engleza, in format Europass.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.