Reprezentant vanzari

Karossa Servicii Srl

18-07-2011 | EXPIRA LA 17-08-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Asigura vanzarea produselor firmei catre toti clientii din zona de responsabilitate;
- Realizeaza planul de vanzari alocat;
- Se preocupa de cresterea permanenta a numarului de clienti si de aplicarea in teritoriu a politicii generale a firmei;
- Recupereaza in intregime contravaloarea facturilor,respectand termenul de plata acordat conform regulilor impuse de firma;
- Aplica standardele de mercantizare ale companiei si urmareste respectarea acestora de catre personalul magazinului, verifica permanent prezenta si modul de prezentare a produselor in magazin.


CERINTE

- Experienta in domeniul vanzarilor
- Abilitati de comunicare si negociere;
- Abilitati de planificare si organizare;
- Orientare spre rezultate;
- Spirit de echipa;
- Disponibilitate de deplasare;
- Permis de conducere categoria B


BENEFICII OFERITE

mediu de lucru competitiv, telefon, masina serviciu, bonus in functie de realizari


DESCRIEREA FIRMEI

Compania noastra inseamna echipa. Ca membri ai acestei echipe, lucram impreuna si atingem obiectivele comune, cream si consolidam relatii profesionale puternice, condusi de un spirit de parteneriat si respect reciproc, avand un set de valori solide.
In companie întalnesti oameni cu experienta care au gasit locul potrivit pentru o cariera pe termen lung. Alaturi de ei dorim sa aducem oameni noi care sa se dezvolte odata cu compania.
In spatele tuturor succeselor noastre sunt oamenii din KAROSSA si din acest motiv noi te cautam, te rasplatim pe masura, te provocam continuu. Poti simti alaturi de noi satisfactie profesionala si te poti bucura de conditii de lucru calitative, într-o companie moderna.
Crezi ca esti pregatit sa accepti provocarile noastre? Impartasesti aceleasi valori ca si noi?
Te asteptam sa te alaturi echipei noastre!