ADJUNCT(A) SEF MAGAZIN - FILIALA SEBES

miniMAX DISCOUNT

11-03-2010 | EXPIRA LA 17-03-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

- gestiune marfa
- receptie marfa
- comenzi catre depozitul central din Bucuresti
- coordonarea echipei din magazin
- rezolvarea plangerilor clientilor


CERINTE

- experienta minima in domeniu (comert, vanzari)
- cunostinte operare PC
- spirit de echipa
- aptitudini de comunicare


BENEFICII OFERITE

Un loc de munca sigur, stabil, bine remunerat, cu posibilitate de recunoastere a meritelor si promovarea in functie de rezultatele individuale.


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. miniMAX DISCOUNT S.R.L. este o companie romaneasca de comert infiintata in 2003 Bucuresti cu scopul dezvoltarii unei retele de magazine de tip discounter, de dimensiuni medii in orasele mai mici din Romania.
Fiecare magazin miniMAX DISCOUNT reprezinta o facilitate pentru clienti de a-si putea face cumparaturile intr-un singur loc.
Programul de functionare este de luni pana sambata, intre orele 8-22, duminica, intre orele 8-20..
Magazinele miniMAX DISCOUNT reprezinta spatii comerciale moderne, foarte curate si bine iluminate, cu suprafata de vanzare cuprinse intre 700 mp si 1.000 mp si cu 4-8 case de marcat. Magazinele miniMAX DISCOUNT sunt amplasate in zone usor accesibile, situate in vecinatatea cartierelor de locuinte.
Articolele din oferta lantului miniMAX DISCOUNT cuprind necesarul zilnic, precum: fructe si legume cu autoservire, carne proaspata cu autoservire, mezeluri, produse lactate, produse congelate, alimente de baza, bauturi, tutun, spirtoase, cosmetice si detergenti, produse de uz casnic, precum si articole nealimentare.