Asistent medical Scotia, salariu atractiv

PCQ Recruitment

20-10-2016 | EXPIRA LA 05-11-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Stim ca vrei conditii mai bune la locul de munca si stim ca vrei sa fii respectat pentru efortul pe care il depui. Noi respectam oamenii care s-au pregatit intens pentru a ajuta alti oameni sa duca o viata sanatoasa. Noi iti oferim acum oportunitatea sa iti arati adevaratul potential si sa fii rasplatit cu un venit la adevaratele standarde europene. Cei peste 90 de colegi romani angajati deja te asteapta in Scotia sa te alaturi echipei! La Meallmore vei putea sa iti pui in practica pregatirea folosindu-te de echipamente de ultima generatie reusind astfel sa inveti mai multe intr-un ritm mai accelerat devenind si mai bun pe zi ce trece. Sa nu uitam ca vei avea posibilitatea sa cunosti si sa te integrezi intr-o alta cultura plina oameni mult mai prietenosi, respectuosi si mai civilizati. Meallmore a devenit optiunea numarul 1 pentru asistentii care doresc sa se relocheze in Marea Britanie si care planuiesc sa isi aduca si familia in cel mai scurt timp posibil.

Vrei sa iti povesteasca altii care au facut deja acest pas inaintea ta?

Vrei șansa de a vorbi cu potențialii tăi colegi noi, astfel încât acestia să vă povesteasca experiența lor în Marea Britanie? Va rugam sa ne contactati pentru a va oferi datele lor de contact!

Ei vor reveni în România pentru a recruta asistenti medicali generalisti pe 17 și 18 Octombrie 2016.


CERINTE

• Limba engleză – conversațional la nivel mediu
• Studiile finalizate și diplomă (adeverință) pentru specializarea “Asistent Medical Generalist”
• Sa iti doresti un job în unul din cele mai plăcute medii de lucru din toată Marea Britanie
• Sa vrei ca angajatorul să investească mult în pregătirea echipei
• Esti eligibil să se înregistreze în NMC (Ordinul Asistenților Medicali din UK) – nu ești sigur? Contactează-ne acum și afli gratuit împreună cu un reprezentant PCQ Recruitment!


BENEFICII OFERITE

Cursuri gratis pentru testul IELTS
Taxa IELTS
Zborul catre UK este asigurat de Meallmore. Evident, cu bagajele facute fara sa iti faci probleme ce ar trebui să lași acasă. Ai 2 bagaje incluse(unul de mână si altul de cala), dar nu in ultimul rand, va fi cineva care sa te primeasca la aeroport.
Salariul asistenti medicali cu PIN: £13.5/oră
Ore suplimentare £18/oră
Salariul asistentii medicali in curs de inregistrare (PRN): £9.35/ora,
Ore suplimentare £11.67/ora
Ai opțiunea de a solicita unu avans din salariu de cel mult £1.000 pentru ca tu sa te poti instala si acomoda mai repede și mai ușor.
In plus fata de cele mentionate, mai primesti încă 300 £ bonus la sosire ca primă de instalare pentru a te ajuta sa acoperi din costurile initiale de relocare. Cazarea va fi pregatita in localitate, ori intr-o locuita la comun sau o unitate de cazare cu mic dejun inclus pentru care Meallmore iti va asigura costurile in valoare de maxim 300 £, ramanand ca doar eventualele diferente sa fie achitate pe cont propriu.
Clinica Meallmore te va ajuta sa iti gasesti casa potrivita pentru tine! Vei primi toate recomandarile si sugestiile despre ce ar fi indicat sa ai in vedere cand vei cauta o locuinta, pentru ca tu sa nu platesti o chirie supraevaluata.
Daca chiria initala(din perioada de acomodare) e mai ieftina, diferenta nu o vei pierde! Aceasta plus inca 100 de lire se vor aduna pentru prima plata a chiriei. Te poti folosi de aceasta suma inclusiv pentru plata utilitatilor si intretinerii care vor intra in responsabilitatea ta.
Te vom ajuta sa iti deschizi un cont bancar si in obtinerea numarului de asigurare sociala (NINo).
Plata corecta a orelor suplimentare lucrate (£18/oră)
Posibilitati reale de dezvoltare
Concediu medical plătit
Contribuția la sistemul de pensii
Uniformă personalizată Meallmore gratuită
Traininguri gratuite- Instruirea personalului pentru ultilizarea PC și eLearning cu "Learn Pro"
Mediu de lucru excellent


DESCRIEREA FIRMEI

Noi vrem sa te ajutam sa iti gasesti acea motivatie, in afara de cea financiara, de care ai avea nevoie la noul tau job, sa gasim ce ti se potriveste ca la final sa fii multumit cel putin 90%. In ceea ce priveste partea financiara, te putem asigura ca ne-am ocupat deja. Colaboram cu o multime de companii importante din Marea Britanie si Irlanda, cu diferite culturi organizationale. Acestea fiind spuse, poti fi sigur ca iti vom gasi o echipa care iti va fi alaturi ca prieteni si familie.

In primul rand suntem singurii care recunoastem cu voce tare ca o astfel de schimbare te afecteaza emotional mai ales cand ii implicam pe cei dragi tie. Tot noi suntem singurii care facem ceva in aceasta privinta pentru ca ne face placere si nu pentru ca ne rogi sa facem ceva in plus pentru tine.
Pe langa cele firesti (pregatirea pt. Interviul final, scrierea CV-ului intr-o forma care pune in valoare cel mai bine calitatile tale etc.) noi vom fi cei care le vom promite familiei tale ca tu vei fi mereu multumit si in siguranta. Te vom intampina la aeroport, iti vom gasi o locuinta provizorie si ne vom asigura ca si angajatorul va face aceleasi lucruri pentru tine (zbor platit, prima luna de chirie platita tot de ei, cursuri, ore suplimentare doar cand esti dispus si uneori platite mai mult decat salariul normal etc.) totul pentru ca tu sa te acomodezi mai repede si mai usor, iar urmatorul pas ar fi sa te bucuri de tot ce iti ofera aceaste tari.
Hai sa discutam despre viitorul tau. Aplica acum!