Responsabil Administrare Clienti

Personal Services Group

03-12-2012 | EXPIRA LA 01-01-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Personal Services Group angajeaza pentru NHR Agropartners SRL:

Responsabil Administrare Clienti - Carei

NHR Agropartners S.R.L, este importatorul de traditie al marcilor New Holland si Pottinger si lider de piata pentru segmentul de masini si utilaje agricole din Romania, fiind membra a concernului austriac VA Intertrading AG.
Cu infrastructura la nivel national in continua dezvoltare si o experienta de peste 12 ani, NHR Agropartners S.R.L. doreste sa primeasca in echipa sa noi membrii dinamici impreuna cu care sa isi continue cresterea si dezvoltarea.

Descrierea postului:
Postul presupune imbinarea activitatii de suport acordat departamentului de vanzari piese de schimb, cu cea de gestiune a activitatii departamentului de service al companiei.

Responsabilitati:
- specifice activitatii departamentului de service: operarea in sistemul de gestiune ERP al companiei a unei evidente in timp real a activitatii colegilor din departamentul de service pe baza documentelor incheiate de catre acestia cu clientii, include facturare, analiza instrumente de plata, inregistrari lucrari in garantie, etc;
- specifice in derularea relatiilor cu clientii companiei: contactarea clientilor pentru prezentarea anumitor oferte promotionale sau programe derulate de companie, activitatea de contractare, acordarea suportului necesar indeplinirii cerintelor clientilor, gestionarea cazurilor de neplata, etc.


CERINTE

- Studii finalizate – domeniul economic, agricol, tehnic sau industrial;
- Abilitati de operare PC (Word si Excel - nivel mediu);
- Limba engleza - la nivel mediu/avansat;
- Experienta in relatia cu clientii (minim 6 luni);
- Foarte bune abilitati de comunicare;
- Atitudine proactiva si transparenta;
- Initiativa si dorinta de a construi o cariera solida in domeniu;
- Capacitate de lucru in echipa;
- Capacitate de a gestiona simultan sarcini diferite;
- Initiativa si dorinta de a construi o cariera solida in domeniu.


BENEFICII OFERITE

- Salariu atractiv;
- Mediu de lucru profesionist;
- Oportunitati de dezvoltare;
- Instruire corespunzatoare.


DESCRIEREA FIRMEI

Personal Services Group este una dintre firmele cele mai importante în domeniul leasingului de personal si al recrutarii de personal din Ungaria. In Romania, suntem o companie aflata intr-o crestere dinamica care se datoreaza faptului ca intotdeauna punem pe primul loc satisfacerea dorintelor clientilor nostri in ceea ce priveste calitatea serviciilor noastre, promptitudinea si rigurozitatea implementarii proiectelor.