BUCĂTAR

TURISM FELIX SA

06-09-2019 | EXPIRA LA 06-09-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pregăteşte mâncărurile din reţetarul unităţii în conformitate cu standardele în vigoare
Preia comenzile şi asigură servirea acestora
Asigură curăţenia locului de muncă
Păstrează în bune condiţii ustensilele şi aparatura
Menţine standardele de păstrare şi depozitare a produselor, semipreparatelor şi preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.


CERINTE

- Calificare de bucătar sau absolvirea unei școli profesionale de bucătar sau a unui liceu de specialitate (alimentație publică)
- Creativitate în gastronomie
- Ordonat și disciplinat
- Abilităţi bune de comunicare, persoană energică şi amabilă


BENEFICII OFERITE

Mediu de lucru stabil și plăcut
Posibilități de promovare în cadrul hotelului
Posibilități de promovare în cadrul grupului


DESCRIEREA FIRMEI

Turism Felix SA, Băile Felix este cea mai mare companie de turism balnear din România. Avem în portofoliu principalele hoteluri din Băile Felix (Lotus Therm Spa&Luxury Resort 5*, Hotel Internațional 4*, Hotel Termal 3*, Hotel Nufărul 3*, Hotel Poienița 3*, Hotel Mureș 2*) și Ștrandurile Apollo-Felix și Venus (Băile 1 Mai).
Ne aflăm printre companiile care pun oamenii în centrul strategiei lor, oferindu-le cele mai bune condiții pentru dezvoltarea personală și profesională. Din echipa noastră fac parte oameni bine pregătiți, având cu toții în comun ambiția pentru performanță și pasiunea pentru lucrul bine făcut.
Obiectivul nostru este de a recruta, dezvolta şi păstra oameni energici şi entuziaşti, capabili să-şi folosească potențialul creativ pentru a găsi modalități noi şi eficiente de a obține satisfacția clienților noștri.
Vino să faci parte din echipa noastră!
www.felixspa.com și www.lotustherm.ro