Sudori 136 138

Euroinfojobs srl

01-04-2015 | EXPIRA LA 01-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Selectam sudori cu experienta MAG 136,138 cu certificate valide pentru proiect in Austria,plecare imediata.Candidatii vor sustine un test inainte de plecare.Se ofera cazare si salariu atractiv,10 euro pe ora ,nu aplicati daca nu corespundeti cerintelor de mai sus.Slarizare 10 euro pe ora,cazare si transport inclus.NU PERCEPEM COMISION!


CERINTE

Experienta de minim 5 ani,certificate valide 136 sau 138,limba engleza nivel conversational,aplicantii vor fi selectati in urma testului care se va efectua in Constanta.


BENEFICII OFERITE

Se ofera cazare si salariu atractiv,10 euro pe ora


DESCRIEREA FIRMEI

EuroinfoJobs srl este o companie de recrutare, selectie si plasare a fortei de munca, companie cu capital romanesc care activeaza in Constanta. EuroinfoJobs srl ofera servicii de recrutare si selectie si plasare personal calificat si necalificat precum si personal pentru strainatate. Misiunea noastra: Atingerea succesului profesional intr-o lume in permanenta schimbare – Transparenta – Deplina legalitate – Onestitatea si responsabilitatea sociala – Orientarea spre nevoile clientului – Comunicarea!