Specialist Comunicare Comercială

ALTFACTOR

08-08-2012 | EXPIRA LA 07-09-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

redactează conținutul materialelor menite sa promoveze produsele si serviciile firmei și face propuneri privind formatul acestora (materiale de prezentare, articole, etc)
administrează conținutul site-ului firmei, monitorizează traficul on-line și gestionează modificările / dezvoltările acestuia
gestionează bazele de date comerciale și activitățile de comunicare directă (corespondență, e-mailing)
organizează și derulează activități de marketing și promovare on-line
gestionează relația cu furnizorii de materiale și servicii de promovare.


CERINTE

absolvent de studii superioare cu licență în Comunicare, Ziaristică, Marketing
experiență de minim 2 ani într-o poziție de specialist în comunicare; experiență dovedită în comunicarea ATL, BTL
experiență dovedită în gestionarea de campanii de comunicare pentru companii (inițiere, organizare, derulare, evaluarea impactului)
cunoștințe tehnice de bază în domeniul administrării de site-uri, a derulării campaniilor de comunicare directă on-line (mailing, newsletter, etc)
exprimare corectă, cursivă și de impact în scris și prin viu grai
creativitate și adaptabilitate.


BENEFICII OFERITE

pachet salarial individualizat, în funcție de experiență;
pentru persoanele din afara județului se poate asigura relocarea în Galați;
condiții de lucru într-un ambient foarte plăcut, într-o echipă tânără, ce apreciază provocarile și soluțiile inteligente;
posibilitatea dezvoltării unei cariere într-un mediu organizațional creativ și profesionist.


DESCRIEREA FIRMEI

Firmă privată, ALTFACTOR Galaţi activează în domeniul producţiei de software educaţional. În acord cu principiile de bază ale sistemului e-learning şi standardele internaţionale în domeniu, firma propune produse integrate care cuprind o importantă componentă informaţională structurată după principii pedagogice moderne şi întregită de un design dinamic şi de instrumente educaţionale interactive.
Firma beneficiază de o experienţă semnificativă, portofoliul său cuprinzând, printre altele, cca 3.000 de lecţii în format electronic ce acoperă o paletă vastă de discipline, utilizate în peste 8.000 de instituţii de învăţământ din ţară.

AltFactor este implicat în numeroase proiecte din domeniul e-learning. Firma participă în cadrul unor proiecte cu finanţare naţională si europeană, dezvoltând aplicaţii ale instruirii asistate de calculator în diverse sectoare de activitate.