Reprezentant vanzari - MLM - cosmetice, parfumuri, bijuterii - Metropolitan Selection

Confidential

26-11-2008 | EXPIRA LA 02-12-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania noastra, Metropolitan, comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Devenind reprezentant Metropolitan, puteti castiga un comision echivalent cu 25-30% din vanzarile dumneavoastra. De asemenea, prin recrutarea altor persoane ce doresc sa vanda produsele noastre, primiti bonus pentru fiecare nivel al retelei create de dumneavoastra. Castigati mai mult, cu un program flexibil!
Avatanjele fata de alte companii de vanzari directe sau multilevel marketing?
Oferim produse de calitate la preturi mai mici decat companiile competitoare. Astfel puteti obtine vanzari mai mari, deoarece aproape oricine isi poate permite sa cumpere produsele noastre. De asemenea clientii tind sa devina fideli si sa revina sa cumpere aceste produse de la dumneavoastra, insemnand mai multe vanzari si mai mult profit pentru dumneavoastra.
Oferim un sortiment variat de produse si noutati si introducem noutati si produse interesante in mod constant, unele produse unice pe piata, ce va vor creste vanzarile. Un nou catalog apare odata la 2-3 luni.
Avem un sistem transparent de acordare a bonusurilor. Veti cunoaste statutul comenzilor dumneavoastra, structura retelei reprezentantilor dvs, ce comenzi au efectuat acestia si alte informatii utile in timp real. Aceasta se datoreaza sistemului on-line automat pe care il puteti consulta si verifica oricand doriti.
Detalii la adreasa http://www.MetropolitanS.ro

Inscrierea in sistemul nostru e gratuita.

Pentru a fi introdus in sistemul nostru puteti sa va creati cont pe situl nostru, accesand situl http://www.MetropolitanS.ro . Apasati pe "Creati-va cont" in partea din stanga sus a sitului. Completati datele necesare, la rubrica "Codul reprezentantului care v-a recomandat", scrieti codul:

MIDiOHwu

exact cum apare aici. Daca ati introdus toate informatiile o sa vedeti o pagina de confirmare; "Contul dumneavoastra a fost creat" Daca nu aveti acces la internet sau nu aveti adresa de e-mail, va rugam sa ne comunicati numele, adresa si numarul de telefon si va vom crea noi contul.
Dupa ce v-ati inregistrat va rog sa efectuati prima comanda, care poate fi:

- GRATUIT Catalogul nostru curent si descrierea sistemului,
- Doua cataloage, descrierea sistemului si un pachet de 10 testere a cate 3 ml fiecare din cele mai bine vandute parfumuri. Acest set va costa 12.99 lei. Puteti comanda acest set si impreuna cu alte produse.
- o prima comanda de cel putin 50 lei (preturi cu discount) veti primi GRATUIT 2 cataloage Metropolitan si descrierea sistemului.
- o prima comanda de cel putin 110 lei (preturi cu discount), va vom trimite GRATUIT 2 cataloage, descrierea sistemului si 10 testere de parfumuri sau 18 testere de rujuri si 5 carti de vizita Metropolitan ce va vor ajuta sa recrutati noi reprezentanti.

Eu va recomand sa comandati variant a doua, pentru a avea ceva ce arata viitorilor clienti.


CERINTE

- peste 18 ani, fara limita de varsta
- dorinta de a avea un venit suplimentar considerabil.
- nu se impune target lunar (nu exista deci volum de vanzare obligatoriu). Fiecare lucreaza cat si cand doreste. Castigul este dinamic, functie de activitatea desfasurata.


BENEFICII OFERITE

- procent de castig din vanzari directe: 25 - 30%, 200 - 300 EUR / luna;
- suplimentar, castig 0.62-10% din vanzarile lunare ale retelei create, in functie de performanta acestuia.

Informatii suplimentare la e-mail: coordonatormetropolitans@gmail.com .