REPREZENTANT VANZARI / FORMATOR RETEA in toata tara

Confidential

01-06-2009 | EXPIRA LA 01-07-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

Dornic de castiguri suplimentare
Pregatit sa munceasca pentru a-si atinge scopul
Capacitate de interactiune
Adaptabilitate


BENEFICII OFERITE

Castigurile dumneavoastra vor fi formate din doua categorii:

1 - vanzarea de produse naturiste fabricate in Japonia si SUA, cu un adaos de 30%, la care se adauga discounturi suplimentare intre 5 si 25% (adica practic puteti castiga 50% doar din vanzarea produselor)

2 - formarea unei retele de noi reprezentanti de vanzari si consumatori. Veti primi bonusuri de pana la 25% din cifra de afaceri realizata de reteaua dumneavoastra in acea luna. In plus, de la nivelul de director aveti asigurat si un BONUS LUNAR de 250$.

Produsele pe care le veti promova sunt avizate de Ministerul Sanatatii sau la Institutul de Bioresurse Alimentare. De la simplele vitamine pana la solutii complexe de detoxifiere, pliculete pentru curatarea si imbogatirea calitatilor apei de baut, cocktailuri energizante, produse pentru slabit, compania vi le ofera pe toate.

Inscrierea in club se face odata cu achizitia unui kit de start. Aceasta este singura cumparare pe care trebuie s-o faceti, nu exista obligatii de cumparare lunara pentru a va putea bucura de reduceri. Daca doriti sa beneficiati si de bonusuri de pe urma crearii unei retele, achizitiile lunare personale sunt foarte accesibile, plecand de la doar 15$ / luna, bani pe care oricum ii cheltuiti (sau ar trebui) pentru mentinerea sau imbunatatirea starii de sanatate.

Inscriindu-va in club avandu-ne pe noi drept membri care v-au recomandat, veti avea tot suportul nostru pentru a va dezvolta o retea de consumatori care sa va aduca satisfactii financiare. Impreuna vom gasi raspunsuri la toate problemele legate de dezvoltarea unei retele de consumatori multumiti si de membri activi ai clubului.

FOARTE IMPORTANT: nu stresam pe nimeni! Daca nu doriti sa va implicati familia sau prietenii in retea, pentru ca va ganditi ca ar dauna relatiei dintre voi, atunci n-o faceti. Cu totii avem amintiri neplacute cu indoctrinati ai unor retele care incearca sa te convinga cu orice pret sa le cumperi cele mai scumpe produse. Nenumarate telefoane, abordari in momente nepotrivite, insistenta, nesimtire chiar, urmate de afirmatii ca "eu fac de 10 ori mai mult intr-o zi decat faci tu", le stim cu totii. Toti avem fosti prieteni, deveniti "fosti" din cauza ca au preferat sa sacrifice tot pentru bani. Noi personal nu insistam, daca vrei sa cumperi sau sa faci parte din club, bine. Daca nu, nu te retinem.