Reprezentant vanzari

Infinity Trade

20-02-2010 | EXPIRA LA 26-02-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

- identificarea potentialilor clienti
- plasarea de comenzi de minim 150 lei pe sezon(3 luni)
- identificarea unor potentiali colaboratori
- promovarea produselor firmei


CERINTE

- 1-2 ore libere pe zi
- acces la internet (nu este neaparat necesar)
- persoane sociabile care vor un venit suplimentar


BENEFICII OFERITE

- Produsele sunt usor vandabile, datorita calitatii, diversitatii si standardului lor occidental. Majoritatea provin din tari precum: Franta, Italia, Spania etc.
- Prin ramificarea retelei de distribuitori, fiecare reprezentant care recomanda la randul sau alte persoane pentru a se inscrie in categoria reprezentantilor de vanzari directe, poate obtine un comision suplimentar care reprezinta 4% din vanzarile totale ale celor recomandati de acesta pe primul nivel.
- Comenzile pot fi plasate prin telefon, e-mail sau fax, iar livrarea se face in termen de maximum 4 zile lucratoare de la plasarea comenzii.
- Prin programul 'Livrare la domiciliu', consumatorul intra in posesia produselor cu mai multa usurinta, economisind astfel timp.
- Termenul de plata pentru produsele achizitionate este de 30 zile de la data facturarii, iar in perioadele de oferta acesta poate ajunge la 90 zile.
- Obtinerea de castiguri suplimentare prin acordarea de discount-uri de maxim 30% la fiecare produs comandat, in functie de categoria din care face parte si de valoarea comenzii.
- INSCRIEREA ESTE GRATUITA!!! . Pachetul de inscriere contine materiale si informatii utile pentru inceperea unei activitati profesionale.
- Organizarea periodica de concursuri, cu premii in bani, produse sau excursii pentru 2 persoane in strainatate
- In functie de volumul de munca, un reprezentant perseverent poate castiga in decursul unei luni cel putin 500 euro net


DESCRIEREA FIRMEI

Existenta companiei nationale INFINITY este strans legata de satisfacerea clientilor sai, carora le ofera o gama variata de produse, ce se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin reteaua sa de distributie, care acopera intreg teritoriul Romaniei, compania asigura numerosilor clienti servicii prompte si de calitate. In prezent, INFINITY este reprezentantul exclusiv pentru Romania a peste 2000 de produse ale unor firme cu traditie din Italia, Franta, Spania, Suedia, Austria, India.

Puteti vizualiza brosura la adresa http://www.infinity-trade.ro/eBrochure/Default.html