reprezentant vanzari

cabinet

17-05-2009 | EXPIRA LA 23-05-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

ntra si tu in echipa Metropolitan Selection! Ce trebuie sa faci? Intri pe www.metropolitans.ro si iti creezi un cont. Completezi toate datele si acolo unde o sa ti se ceara codul persoanei care te-a recomandat, trebuie sa treci SEvXk7Pf . Apoi trebuie sa comanzi un catalog care o sa-ti vina gratuit acasa in cateva zile. De altfel, in afara de catalog, daca doresti poti comanda orice altceva de pe site-ul firmei, dar nu-i obligatoriu, desi este foarte bine sa poti testa personal unele dintre produsele pe care le promovezi. Firma Metropolitan este noua in Romania.Comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii de calitate, la preturi foarte accesibile, prin sistemul de vanzari directe.Ca reprezentant ai 25% reducere la cumpararea produselor. Ai 10% bonus din vanzarile tuturor persoanelor inscrise. Sa presupunem ca ai inscris-o pe d-na Popescu si d-na Popescu, la randul, ei a inscris-o pe d-na Ionescu. In acest caz vei primi 10% bonus din vanzarile d-nei Popescu si 5% bonus din vanzarile d-nei Ionescu.


CERINTE

peste 18 ani.


BENEFICII OFERITE

Bonusuri din inscrieri
- 10% din vanzarile tuturor persoanelor inscrise de tine (nivelul 1)
- 5% din vanzarile tuturor persoanelor inscrise de cei de la nivelul 1 (nivelul 2)
- 2,5% din vazanrile tuturor persoanelor inscrise de cei de la nivelul 2 (nivelul 3)
1,25% din vanzarile tuturor persoanelor inscrise de cei de la nivelul 3 (nivelul 4)
- 0,62% din vanzarile tuturor persoanelor inscrise de cei de la nivelul 4 (nivelul 5)si asa mai departe , la toate nivelurile.Devenind coordonator de retea, cumperi produsele cu 35%reducere. Produsele sunt deosebite, naturale si la preturi mici. Nu ai nevoie de deplasari, intalniri, totul este online. Comenzile si inscrierile se fac online sau prin telefon. Inscrierea este gratuita, fara obligatii, cu posibilitatea de a renunta oricand ! Este o firma serioasa, ce acorda bonusurile reprezentantilor si coordonatorilor la timp, la cererea acestora, pe card sau prin posta


DESCRIEREA FIRMEI

Parcurgem o perioada de criza economico-financiara? Iti propun o afacere sigura, legala, adresata cu precadere urmaselor Evei, din care nu ai absolut nimic de pierdut fiindca nu trebuie sa investesti nimic, dar poti castiga bani frumosi fara prea mult efort. Astfel ca activitatea ta de baza nu va fi afectata in niciun fel. Nu este un vis, este realitate. Insa timpul ne preseaza si nu ne iarta.