REPREZENTANT FEDERICO MAHORA part time toata tara

Federico Mahora Group

15-03-2010 | EXPIRA LA 21-03-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Gasesti toate detaliile intrand pe http://www.parfum-by-federico.ro (sau http://parfum-by-federico.ro )
FM GROUP WORLD – Este o companie poloneza infiintata in anul 2004 (cunoscuta initial sub denumirea de FEDERICO MAHORA), cu siguranta firma cu cea mai dinamica dezvoltare din Europa in domeniul vanzarilor produselor de parfumerie in sistem Multi Level Marketing. In doar 3 ani de la infiintare, firma a reusit sa deschida filiale in peste 30 tari din intreaga lume. In anul 2008 firma intentioneaza sa deschida inca 15 filiale noi.
In Romania produsele FM sunt importate si distribuite de catre firma FM GROUP COSMETICS SRL, incepand din luna Mai 2006. In timpul scurt trecut de la deschiderea filialei din tara noastra si pana acum, multe persoane au reusit sa-si construiasca o afacere de succes din vanzarea in sistem Multi level Marketing a produselor FM.
Oferta de produse FM cuprinde parfumuri si ape de parfum (peste 130 arome), ape de toaleta fructate (de vara), parfumuri pentru par, geluri de dus, balsamuri de corp, lotiuni dupa ras, spuma de ras, deodorante, lip gloss, produse pentru copii, produse pentru plaja,... etc.
Produsele sunt fabricate utilizand aromele DROM - companie Germana (www.drom.com), unul din liderii mondiali in fabricarea compozitiilor de parfumare.
PRODUSELE FM, inspirate sau create in aceeasi tenta a aromei cu cele mai bune marci internationale (Gucci, Chanel, Cacharel, Lancom, Hugo Boss, Christian Dior, Elizabeth Arden, Giorgio Armani... etc), imbracate in simplitate - ambalaje uniforme dar atragatoare, cantitatea mare de parfum si in acelasi timp calea simpla prin care produsule ajung la beneficiarul lor, toate acestea fac ca pretul sa fie atragator pentru fiecare beneficiar, fara ca acesta sa fie obligat sa renunte la criteriul de calitate.
Gasesti toate detaliile intrand pe http://www.parfum-by-federico.ro (sau http://parfum-by-federico.ro )


CERINTE

- peste 18 ani, fara limita de varsta
- dorinta de a avea un venit suplimentar considerabil.
- promovarea produselor in conformitate cu standardele firmei;
- vanzarea directa a produselor firmei catre consumator
- crearea unei retele proprii de distribuitori care va contribui la cresterea venitului personal si cel al companiei
- ATENTIE!
Compania nu impune target, volum minim de lucru. Fiecare lucreaza cat si cand doreste. Castigul este dinamic, functie de activitate.


BENEFICII OFERITE

- castig din vanzari directe minim 40%;
- castig 3-21% din vanzarile lunare ale grupului creat, functie de performanta acestuia
- pentru noii inscrisi exista programe de motivare cu premii suplimentare foarte atractive.
- alte bonusuri functie de performanta

Aceasta afacere va fi pentru dumneavoastra nu mai mult decat ceea ce doriti: un hobby, o sursa de castig suplimentar sau o afacere full time, castigul fiind pe masura implicarii – si iata o informatie pentru persoanele care vor mai mult decat un castig oarecare: O persoana energica poate ajunge la o suma de 1000 euro lunar in 8-18 luni de la inceperea afacerii in sistem part time sau 4-8 luni in sistem full time. Dupa atingerea acestui nivel castigul este permanent crescator!
Gasesti toate detaliile intrand pe http://www.parfum-by-federico.ro (sau http://parfum-by-federico.ro )


DESCRIEREA FIRMEI

FM GROUP WORLD – Este o companie poloneza infiintata in anul 2004, probabil firma cu cea mai dinamica dezvoltare din Europa in domeniul vanzarilor produselor de parfumerie in sistem Multi Level Marketing.In doar 3 ani de la infiintare, firma a reusit sa deschida filiale in peste 30 tari din intreaga lume.In anul 2008 firma intentioneaza sa deschida inca 15 filiale noi.
In Romania produsele FM sunt importate si distribuite de catre firma FM GROUP COSMETICS srl, incepand din luna Mai 2006.In timpul scurt trecut de la deschiderea filialei din tara noastra si pana acum, foarte multe persoane au reusit sa-si construiasca o afacere de succes din vanzarea in sistem Multi level Marketing a produselor FM.
Oferta de produse FM cuprinde parfumuri si ape de parfum (peste 130 arome), geluri de dus, balsamuri de corp, lotiuni dupa ras, spuma de ras, deodorante, produse pentru copii, produse pentru plaja etc.Produsele sunt fabricate in colaborare cu firma Drom din Germania, unul din liderii mondiali in fabricarea compozitiilor de parfumare