Reprezentant Faberlic

Faberlic

24-07-2008 | EXPIRA LA 30-07-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Faberlic este o companie multinationala care a fost infiintata in 1997. Produsele cosmetice care poarta aceasta marca sunt fabricate folosind patentul Aquaftem. Sunt unice ca si compozitie, contin ingrediente exclusive, au actiune interna, patrund in straturile fine ale pielii si actioneaza la nivel celular.
Aquafemul reprezinta o descoperire a ingineriei moleculare care regleaza procesele care au loc la nivelul pielii si incetinesc imbatranirea.
Faberlic coopereaza strans in obtinerea formulelor cu laboratoare internationale de varf: Uniqema Gattefose, ICP, Pentapharm. Pentru dezvoltarea liniilor de produse destinate machiajului, cu Intercos din Italia (lider in fabricarea produselor pentru numeroase companii cosmetice din intreaga lume, cum ar fi Christian Dior, Clarins, Estee Lauder, Yves Saint Laurent) si cu Fiabilia din Franta. Ambalajele cosmeticelor sunt asigurate de Brivaplast! Zignago din Italia.
Pentru dezvoltarea gamelor de parfumuri si cosmetice Faberlic colaboreaza cu artisti din lumea intrega, precum Pierre Bourdon ( creatorul parfumurilor Davidoff;Lancaster si Christian Dior) si Chiara Fantig (director artistic al casei Nina Ricci) care este creatoarea produselor de machiaj Faberlic.
Dupa doar 8 ani de activitate, firma functioneaza cu succes pe plan international, continuand sa se extinda rapid in tot mai multe tari. Este o companie tanara, bine organizata si flexibila. Ofera multe avantaje Consultantilor si Clientilor sai si se adapteaza foarte bine cerintelor vietii omului modern.


CERINTE

Persoane dinamice, serioase, cu spirit intreprinzator care doresc un venit suplimentar sau sa inceapa o afacere proprie.
CANDIDATUL IDEAL ESTE PERSOANA CARE VREA SA-SI IA DESTINUL IN PROPRIILE MAINI, PERSOANA ENTUZIASTA CARE ARE TELURI, VISE, IUBESTE VIATA LA NEBUNIE SI PERSOANA CARE NU SE DA BATUTA LA PRIMUL IMPEDIMENT ESTE PERSOANA PE CARE O VREM PRINTRE NOI. SIMTUL UMORULUI, REALE ABILITATI DE RELATIONARE SI COMUNICARE, DORINTA DE A INVATA DE LA CEI MAI BUNI, O FOARTE BUNA ORGANIZARE, SERIOZITATE, INTELEGEREA NEVOILOR CLIENTULUI SUNT CALITATI PE CARE TREBUIE SA LE POSEDE VIITORUL CONSULTANT FINANCIAR. DORINTA DE A-SI DEZVOLTA PROPRIA AFACERE TREBUIE SA FIE CEA MAI ARZATOARE DORINTA A VIITORULUI CONSULTANT.


BENEFICII OFERITE

-se ofera un discount de 25% indiferent de valoarea comanzii plasate;
- produse unice: creme cu oxigen,parfumuri create de Pierre Bourdon-parfumier francez
(care creaza si pt Christian Dior, Davidoff, Escada etc) si din 2004 si pt FABERLIC;
- un credit de 14 de zile pentru achitarea comanzii;
- cadouri
- posibitatea de promovare;
- inscrierea in sisitem este gratuita;
- intre 6-26% din vanzarile persoanelor pe care le recomanzi.;
- livrarea este la domiciliu pentru o taxa modica de 5 lei.


DESCRIEREA FIRMEI

Vanzarea directa a produselor cosmetice de calitate la preturi avantajoase.