Reprezentant (colaborator) Keepto

Keepto

12-03-2009 | EXPIRA LA 18-03-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Selectam pentru toate judetele tarii persoane serioase, dinamice, inteligente, care isi doresc obtinerea unui venit substantial intr-un mod usor si placut. Puteti fi student, agent de vanzari ori salariat, colaborarea cu Keepto poate fi deosebit de profitabila fara sa va ceara mult timp sau efort.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa promovati serviciile keepto (www.felicitariafaceri.ro) oricaror firme sau persoane fizice din Romania (SC, PFA, SA, AF, etc.). Serviciul este de asemenea foarte util tuturor agentilor de vanzari pentru fidelizarea clientilor. Pentru detalii vizitati www.felicitariafaceri.ro sau www.keepto.ro.

Oferta keepto este una exceptionala: COMISION 50% din valoarea oricarui abonament vandut.

Vom selecta cate o persoana pentru fiecare judet. In functie de realizari, persoana selectata poate fi desemnata Manager pentru crearea unei echipe de vanzari locale sau regionale. Pentru persoanele selectate ulterior, keepto va oferi un comision de 35-40%, diferenta pana la 50% (10-15%) urmand sa revina Managerului Local/Regional (adica dumneavoastra).

Acum aveti sansa reala de a castiga bani si de a va forma o cariera de succes.


CERINTE

- seriozitate
- atitudine pozitiva, proactiv, dinamic
- dorinta de castiguri suplimentare
- cunostinte operare calculator + internet
- acces internet
- putere de convingere
- aspect fizic si atitudine serioasa-business
- daca sunteti agent de vanzari si lucrati cu firme atunci sunteti candidatul ideal. Puteti in acelasi timp sa vindeti abonamente keepto si veti avea astfel parte de venituri suplimentare.


BENEFICII OFERITE

- COMISION 50% din vanzari
- cont Keepto Professional pe viata pe site-ul www.felicitariafaceri.ro
- sprijin permanent din partea keepto
- sansa de a avea rezultate rapide si posibilitatea conducerii unei echipe locale/regionale/nationale
- libertatea de a lucra dupa propriile reguli si propriul program
- garantia calitatii serviciilor Keepto
- fara sefi
- VENITURI NELIMITATE, pe masura realizarilor
- poti sa ai si alt loc de munca (daca esti agent de vanzari esti candidatul ideal)


DESCRIEREA FIRMEI

Keepto este lider national in domeniul felicitarilor online pentru afaceri. Keepto Romania ofera utilizatorilor un sistem complet de servicii profesionale pentru comunicare in afaceri prin intermediul felicitarilor electronice. Va punem la dispozitie in exclusivitate o biblioteca de felicitari si mesaje business special concepute si realizate. Felicitarile sunt structurate pe categorii si subcategorii, fiecare utilizator poate sa aleaga felicitarea si mesajul potrivit pentru un eveniment sau o situatie data. De asemenea, portalul keepto ofera instrumente profesionale de agenda online si calendar de evenimente speciale pentru toti clientii unei firme.
Pentru mai multe despre keepto si despre serviciile oferite pe www.felicitariafaceri.ro sau www.keepto.ro