Reprezentant CaliVita International

Colaborator CaliVita International

11-09-2009 | EXPIRA LA 17-09-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ce ofera CaliVita® International distribuitorilor sai?

-Independen¿¿. Fiecare Distribuitor poate decide de unul singur c¿nd ¿i cu cine s¿ lucreze.

-Independen¿¿ material¿. CaliVita® International ofer¿ tuturor Distribuitorilor s¿i posibilitatea de a se bucura de independen¿¿ material¿ ¿i de a realiza un venit propor¿ional cu timpul ¿i efortul investit. Realiz¿rile deosebite sunt recompensate de Companie cu un venit suplimentar emnificativ.

-Succes. CaliVita® International le ofer¿ celor mai de succes Distribuitori ai s¿i at¿t recompense morale, c¿t ¿i financiare. Oricine are ¿ansa de a ob¿ine succesul ¿i depinde ¿n totalitate de Distribuitori dac¿ vor valorifica sau nu aceast¿ ¿ans¿.

-Munc¿ ¿n echip¿. Distribuitorii Re¿elei fac parte din echipa CaliVita®, ¿n cadrul c¿reia ¿¿i pot face noi cuno¿tin¿e ¿i prieteni ¿i au posibilitatea de a-¿i petrece timpul ¿ntr-un mod util, interesant ¿i pl¿cut.

-S¿n¿tate. Aceia care ¿mbr¿¿i¿eaz¿ filosofia Companiei fac foarte mult pentru a-¿i men¿ine s¿n¿tatea. Consumul suplimentelor alimentare oferite de CaliVita® International constituie o parte integrant¿ a unui stil de via¿¿ s¿n¿tos.

-Cu o investi¿ie minim¿, Distribuitorii Re¿elei pot ob¿ine un venit considerabil, propor¿ional cu
timpul ¿i energia investite.


CERINTE

¿ncepe s¿ tr¿ie¿ti via¿a pe care ¿i-o dore¿ti!

Dac¿ visezi s¿ duci o via¿¿ mai bogat¿ ¿i mai s¿n¿toas¿ ¿i, ¿n acela¿i timp, s¿ ¿i aju¿i pe cei din jurul t¿u, treci la ac¿iune, c¿ci viitorul ¿ncepe chiar acum!

¿nscriem persoane serioase, dinamice, inteligente, care ¿si doresc obtinerea unui venit ¿ntr-un mod usor si placut.


BENEFICII OFERITE

Beneficii

Calitatea de membru CaliVita ¿¿i ofer¿ urm¿toarele beneficii:
-Acces la suplimentele alimentare, produsele cosmetice ¿i electronice CaliVita
-Rabat de p¿n¿ la 50% la tot ce cumperi
-Promo¿ii, oferte ¿i reduceri speciale
-Produse naturale de cea mai ¿nalt¿ calitate
-Laboratoare moderne, de nivel farmaceutic, aprobate de FDA
-„Money back guarantee” (returnarea banilor ¿n cazul ¿n care clientul nu este satisf¿cut)
-Acces la propriul magazin virtual CaliVita
-¿ansa de a avea propria afacere CaliVita ¿i a te bucura de recompensele financiare, ajut¿ndu-i pe cei din jurul t¿u
-Mai mult de 15 milioane de clien¿i satisf¿cu¿i ¿n toat¿ lumea


DESCRIEREA FIRMEI

In zilele noastre, numarul de factori daunatori este in continua crestere. Poluarea sporita a aerului si apei, utilizarea pesticidelor si fertilizatorilor chimici in agricultura, alimentele modificate genetic, folosirea la scara larga a conservantilor, colorantilor si indulcitorilor artificiali in alimente procesate; toate acestea, combinate cu ritmul de viata tot mai alert, ne pericliteaza sanatatea si contribuie la aparitia bolilor.

CaliVita International produce si comercializeaza suplimente alimentare de inalta calitate, concepute stiintific, care ajuta la contracararea influentelor negative ale mediului si la mentinerea sanatatii. Gama de aproximativ o suta de produse CaliVita International a fost conceputa pe baza celor mai noi cercetari nutritioniste si medicale. Dar, pe langa ultimele descoperiri in domeniul nutritiei, CaliVita International face apel si la ingredientele si experienta medicinei traditionale populare, care a fost transmisa din generatie in generatie, timp de sute de ani. Aceasta fuziune a stiintei cu traditia confera unicitate liniei de produse CaliVita International.

Printre ingredientele active utilizate de Companie la fabricarea produselor se numara vitamine, minerale, oligoelemente, antioxidanti, aminoacizi, plante medicinale si multe alte substante care fortifica sistemul imunitar al organismului si ajuta la mentinerea sanatatii.

Produsele sunt fabricate in Statele Unite ale Americii, cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora, in laboratoare acreditate de Administratia Alimentelor si Medicamentelor (FDA) din S.U.A. CaliVita International ofera garantie 100% pentru calitatea produselor sale.