Reprezentant Avon Gratuit!!!

Pf Mihaela Morogan

15-03-2010 | EXPIRA LA 21-03-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

Uneori cheltuilelile zilnice iti depasesc salariul si te gandesti cum ar fi sa ai business-ul tau, dar mai apoi iti dai seama ca habar n-ai cum sa incepi si mai sunt si altele.. cum ar fi ca esti mereu in preajma acelorasi oameni si nu cunosti niciodata pe nimeni, vrei sa inveti lucruri noi, vrei sa fii la moda si sa faci ceva dragut pentru tine Daca nu faci nimic, toate acestea raman simple dorinte.
Ceea ce poate nu stiai, este ca Avon, chiar in conditiile actuale, iti ofera un credit imediat. Da, de cum te inscrii, beneficiezi de un credit de 400 de lei cu care poti cumpara produse Avon. Pe care nu le platesti pe loc, pentru ca termenul de plata e flexibil 16 zile de la data livrarii comenzii (iar factura o poti achita la Banca, CEC, Posta sau direct de pe site-ul Avon).
Asa ca nu mai sta pe ganduri.
Aplica acum on-line pentru a deveni Reprezentant Avon!
Primesti produse cadou, iar discount-ul tau poate ajunge pana la 30%!
De livrat, nu-ti face griji ai produsele acasa gratuit, in patru zile sau si mai repede, in doua zile, prin curier, platind o taxa de livrare. Ceea ce este si mai atragator in toate astea, este ca ne gandim ce informatii iti sunt utile, ce-ai vrea sa stii. Asa ca te anuntam prin SMS cat ai de achitat, cand e prima zi de livrare, cand expira termenul de plata, care e cea mai buna oferta si tot asa.
Ce mai e simplu ca buna ziua!
Aaa si inca ceva. Reprezentantii Avon pot aplica si pentru un card de credit la noi. Da, da.. un card de credit, cu tot ce inseamna asta. Adica cu bani. Pe care sa-i folosesti in Avon, dar si oriunde altundeva in magazine.
Deci..ce spui Inscriete chiar acum!

http://avoncosmeticss.blogspot.com
http://cosmeticeavon.wordpress.com


DESCRIEREA FIRMEI

Recrutez persoane din toata tara, de toate varstele (minim 18 ani) care doresc sa castige un venit suplimentar in functie de performante.

http://avoncosmeticss.blogspot.com
http://cosmeticeavon.wordpress.com