Reprezentant Avon- Card de credit Avon

Pf Bacescu Daniela

15-04-2010 | EXPIRA LA 21-04-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

In timpul liber? In timpul serviciului? Chiar daca esti la inceputul carierie tale, la momentul in care copiii au crescut sau pur si simplu vrei sa fi propriul tau sef, devenind Reprezentant Avon ai oportunitati nelimitate. Avon s-a dovedit a fi cale spre succes pentru milioane de Reprezentanti din intreaga lume, de toate varstele, culturile si categoriile sociale.

Ce inseamna sa devii Reprezentant?

Inseamna sa incepi o colaborare de succes cu o companie ce are o experienta de peste 120 de ani in domeniul cosmeticelor. Vei deveni partener al liderul de piata in domeniul cosmeticelor in Romania si iti vei incepe propria afacere pe care o poti dezvolta nelimitat. In tot acest timp vei beneficia de suport permanent din partea companiei si a liderului tau. In Avon, Reprezentantii sunt recompensati pentru ca recomanda cu succes produsele noastre in fiecare campanie, beneficiind de cadouri, programe motivationale special pentru ei. Daca esti o persoana comunicativa, iti place sa cunosti oameni noi si sa promovezi frumusetea , atunci esti profilul de Reprezentant pe care Avon il promoveaza.

Avantajele unui reprezentant AVON

1. O afacere flexibila chiar la tine acasa - poti avea biroul chiar la tine acasa
2. Inscriere gratuita
3. Stabiliste-ti singur(a) orele de lucru - Poti fi acasa atunci cand se intorc copiii de la scoala sau poti avea chiar o afacere proprie full-time
4. Castig lunar nelimitat (de la 15 la 30 % discount din valoarea comenzii)
5. Brosuri captivante la fiecare trei saptamani - Capteaza interesul cunostintelor tale cu fiecare noua Brosura Avon.
6. Materiale care te ajuta in vanzare la preturi speciale si chiar gratuite
7. Livrare la tine acasa sau oriunde in tara
8. Site si pagina personalizata Avon
9. Oportunitati deosebite doar la Avon - oferte speciale, programe de instruire gratuite la cele mai inalte standarde, competitii si premii deosebite
10. Premii si recunoastere - Invaluieste-te in stralucirea succesului - de la programe motivationale la vacante si premii de recunoastere din partea companiei.
11. Asistenta permanenta din partea liderului
12. Comanda on-line sau de pe telefonul mobil
13. Cluburile Avon
14. Incredibila oportunitate ca Lider Avon - recomanda produsele Avon si invata-i si pe cei din jurul tau sa faca la fel, impartasindu-le oportunitatea Avon.
15. Card parfumat Avon cu asigurare medicala in cazul diagnosticarii cu cancer la san.(singurul card cu o asemenea asigurare)

http://avoncosmeticss.blogspot.com
http://cosmeticeavon.wordpress.com


DESCRIEREA FIRMEI

Recrutez persoane din toata tara, de toate varstele (minim 18 ani) care doresc sa castige un venit suplimentar in functie de performante.