reprezentant avon

avon

10-02-2010 | EXPIRA LA 16-02-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Intra in echipa AVON! Este ceva foarte placut si foarte profitabil, nu conteaza daca esti eleva ,studenta sau salariata, nu trebuie sa faci vreun curs special si nici sa platesti taxa de inscriere, este suficient sa-ti doresti un venit usor de obtinut. Daca te-ai hotarat sa faci parte din echipa noastra atunci trimite-ne un sms cu numele, varsta si numarul tau de telefon la 0723861766 si primesti imediat pachetul de inscriere cu brosuri si materiale informative, acesta fiind gratuit si nu te obliga la nimic, iti da doar sansa de a testa aceasta activitate.


CERINTE

Tot ce trebuie sa faci este sa arati brosura prietenelor sau colegelor tale si sa notezi comenzile lor; iar produsele comandate le poti ridica chiar a doua zi de la inscriere sau le poti primi acasa.


BENEFICII OFERITE

Daca te alaturi echipei noastre primesti produse cadou si premii la competitiile organizate pentru reprezentanti avon, ai reducere intre 15-30 % din valoarea comenzii si ai sansa de a promova foarte rapid, iar plata la produsele comandate {minus discountul tau} se poate efectua in maxim 18 zile. Nu-i asa ca e bine si foarte confortabil? Astept mesajul tau cat mai curand!


DESCRIEREA FIRMEI

-