Purchasing and procurement specialist

EuroTriade Romania

03-07-2008 | EXPIRA LA 09-07-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Veti fi responsabil de relatia cu furnizorii, negocierea si urmarirea comenzilor, verificarea bazei de date cu furnizorii si contractele acestora. Veti cauta noi clienti si veti mentine relatia cu cei existenti.


CERINTE

Aveti studii superioare cu specializare in marketing, vanzari sau domenii similare, si minim 2 ani experienta. Aveti cunostinte de limba engleza si de operare PC (MS Office).


BENEFICII OFERITE

Sunteti interesat de o provocare profesionala? Sa va dezvoltati cariera si sa faceti parte dintr-o echipa multinationala? Clientul nostru cauta un angajat devotat, cu obiective clare si care doreste sa-si dovedeasca performanta.


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul consultantei in resurse umane. Avem sedii in tari ca Germania, Franta, Rusia, China si Romania.
Compania a fost infiintata in anul 1989 si de-a lungul timpului si-a construit o experienta bogata in domeniul automotiv si al distributiei, avand parteneri nationali si multinationali de renume.
In intampinarea dorintelor dumneavoastra de a avea un viitor profesional cat mai bun, asteptam candidaturile dumneavoastra si ne angajam in a va oferi sansa de a lucra pentru partenerii nostri.