Promoter, Trainer , Team Coordinator

Confidential

09-12-2010 | EXPIRA LA 15-12-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam persoane agile , deschise in domeniul comertului electronic . Un domeniu care sa dezvoltat in ultimul timp si in romania.
Compania noastra este o Compania Multinationala Germano -Americana cotata la bursa din SUA.

Descrierea Proiectului:

DubLi este unul dintre cei mai importanţi furnizori mondiali de comunităţi comerciale globale online. Misiunea DubLi este să revoluţioneze modul în care consumatorii realizează căutări online, compară şi cumpără produsele şi serviciile dorite online. Căutăm să dezvoltăm cele mai creative, inovatoare, utile şi profitabile economii online. În acest proces, vom deveni una dintre comunităţile cele mai dinamice şi mai cuprinzătoare de pe web - un loc unde oamenii vor trăi în fiecare zi, vor găsi ceea ce au nevoie şi vor cumpăra produsele pe care şi le doresc.

DubLi Network vă pune la dispoziţie produse şi servicii ale mărcilor de top, la preţuri reduse în mod drastic. DubLi crede că simplitatea, comoditatea şi valoarea sunt elementele esenţiale care atrag şi păstrează clienţii fideli. Fundaţia şi infrastructura DubLi sunt menite să sprijine extinderea sa globală. Prin inovare continuă şi prin investiţiile în dezvoltarea celor mai bune tehnologii brevetate, DubLi este lider în domeniu în ceea ce priveşte furnizarea unei valori reale pentru consumatorii din întreaga lume.
Magazinul virtual
DubLi oferă cea mai sofisticată experienţă comercială de pe internet, cu posibilităţi avansate de căutare. Clienţii vor avea acces la milioane de produse de marcă. Clienţii pur şi simplu vor căuta, vor compara şi vor cumpăra.
DubLi foloseşte tehnologii de inteligenţă a afacerii sofisticate pentru a crea o experienţă de cumpărare personalizată, pe baza rezultatelor istorice şi relevante care ţin cont de schimbările în comportamentele de consum. Astfel, DubLi va putea beneficia de capacităţi sporite demografice şi de sondare a datelor. Magazinul are, de asemenea, propriul motor de recomandare care capturează şi rememorează locaţiile de unde clienţii achiziţionează produsele şi preferinţele lor individuale de cumpărare şi recomandă produse şi servicii suplimentare atât din magazinul virtual cât şi prin licitaţie pentru a oferi clienţilor o experienţă completă de cumpărare.
DubLi Entertainment
În plus faţă de furnizarea unor alternative de cumpărare unice şi incitante pentru clienţii săi, compania a introdus platforma DubLi Entertainment. Aceasta oferă în prezent o gamă largă de conţinuturi muzicale şi va adăuga în viitor staţii radio, cărţi electronice (formatul eBook), filme, programe TV şi jocuri.

DubLi Entertainment este o platformă interactivă şi intuitivă, care combină mai multe tehnologii de streaming şi de reţea brevetate. Prin DubLi Entertainment clienţii vor avea acces la peste 18 milioane de melodii, putând asculta muzica în formatul oferit de posturile de radio şi putând căuta muzica în funcţie de gen sau de fraze descriptive. Acest format inteligent este dirijat de tehnologia de recomandare DubLi şi de etichetele acordate de clienţi. În plus, DubLi Entertainment va include cele mai complete şi actualizate conţinuturi cu privire la artişti, cu biografii complete, imagini, istorie, referinţe, lansări, evenimente şi titluri ale melodiilor. Clienţii vor avea acces la o varietate largă de funcţii de socializare, inclusiv partajarea de liste de redare,
Această ofertă de conţinuturi, aflată în continuă schimbare, combinată cu natura interactivă a platformelor de licitaţii şi de comercializare, va încuraja utilizatorii să petreacă mai mult timp pe DubLi.com, explorând şi descoperind o mare varietate de modalităţi alternative de cumpărare şi divertisment. De asemenea, DubLi.com va deveni o destinaţie uzuală, pe care consumatorii o vor vizita în fiecare zi.


CERINTE

Agil, Deschis la nou , Dornic de invatare
Constiutuie un avantaj dar nu este eliminatoriu.
Cunostine PC si Internet eventaul Social Bookmarking
Limba Engleza , Germana sau Rusa


BENEFICII OFERITE

- Adaousri fixe din rulaj
- Bonusuri Speciale
- In functie de post venituri lunare fixe