Parteneriat Manageri,Lideri,colaboratori MLM cu Grup de lucru Succes Dezvoltare Personala

Consultanta CJ

23-02-2009 | EXPIRA LA 01-03-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam persoane interesate de dezvoltarea personala si profesionala care, in timp, sa devina lideri si experti in acest domeniu.
Compania a reusit intr-un timp scurt sa devina un lider la nivel mondial in educatia informala, avand in portofoliu produse de dezvoltare personala si profesionala in format audio, video si scris (carti, ebooks, cursuri online),peste 50 traineri internationali Brian Tracy, Zig Ziglar, Jim Rohn, Robert Allen, Les Brown, Earl Nightingale, Jay Abraham sau Denis Waitley.


CERINTE

Persoane interesata de marketing, dar si de propria dezvoltare personala si profesionala.


BENEFICII OFERITE

-Esti printre primii romani care afla aceste informatii.
-Compania a reusit intr-un timp scurt sa devina un lider la nivel mondial in educatia informala, avand in portofoliu produse de dezvoltare personala si profesionala in format audio, video si scris (carti, ebooks, cursuri online).
-1. Inveti de la experti de top.
-2. Produsul poate fi al tau. Alaturi de ceilalti lideri poti castiga din promovarea companiei si produselor educationale in Romania si oriunde in lume. Compania iti pune la dispozitie sistemul de marketing si, mai mult, te invata pas cu pas cum sa-ti construiesti propria afacere, afiliata in acest sistem. Practic devii partener cu expertii de la care inveti.
-3. Foloseste educatia in viata ta actuala. Pentru ca vei avea acces la o multime de informatii de TOP din domenii diverse, poti folosi aceste unelte pentru educatia ta, pentru educatia partenerilor tai actuali de afaceri, pentru dezvoltarea propriilor tale produse si servicii.
-4. Devii global teacher/speaker. Sistemul de marketing iti permite sa dezvolti relatii cu alte persoane interesate de dezvoltare personala si profesionala, interesate de succes, pe toate planurile. Tu poti sa devii teacher/speaker in aceasta retea globala, fara eforturi proprii de promovare.

Suntem entuziasmati sa stim ca putem deveni parteneri in acest proiect. Tu alegi care sunt avantajele care te intereseaza!
Tine minte: aceasta informatie nu este cunoscuta de multa lume in Romania.


DESCRIEREA FIRMEI

grup de lucru parteneriat dezvoltare-succes